mandag 31. oktober 2011

Haloween

Det er mange lange diskusjoner om hele dette Halloween prosjektet..hmm, her er det sånn at minsten får gå ut på trick and treat , og dermed har vi også masse godiser klar til de barne som kommer hit til oss :))  Synes det er litt koselig jeg , ja at det finnes dager som er barna sine og som de kan være kreative, kle seg ut og gå ut og få litt godiser i bøttene sine :))

Her er "kompisgjengen" når de skulle på Halloween party på skolen :)) .... minsten min til venstre i bildet med skikkelige hoggtenner *ler*


Så er det de som overhode ikke vil ha noe med dette og gjøre da, hmm ...ok det også ... men minner derfor om regelen bland Halloween barna...er ute lykten på så kommer de innom , er den av er dette et tegn på at man ikke feirer Halloween i dette huset :))  Man kan selvsagt også sette en liten lapp på døren om at man ikke feirer det her ... ja så vet barna det ))

Her feirer vi det ikke inne i huset , det skal ikke noen form for Halloween innenfor dørene våre, men siden minsten går rundt er det på sin plass at vi stiller med godiser til de som kommer hit også synes jeg :)))Hvordan er det hos deg ? feirer de/dere Halloween ??

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

1 kommentar:

  1. Det er visst mange meninger om Halloween, men en ting er sikkert og det er at det er kommet for å bli....virker det som iallefall. Vi bor på landet og her har vi vel hatt besøk av unger en gang. Det blir sånn at foreldrene må kjøre dem fra hus til hus og da mister det litt av sjarmen. Det arrangeres Halloween party lørdagen nærmest dagen, for småtrinnet på skolen, men min 7 åring er livredd både mørket og skumliser så vi slipper å tenke på det. Minstemann er ikke overbevist han heller :)
    Håper dere har en super dag, med eller uten små skumlinger på døra. Klem.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails