tirsdag 18. oktober 2011

en hybelkanin

ja da er beviset blogget en gang for alle, det finnes hybelkaniner i Babsys hjem også ...hmm, at jeg fikk panikk da jeg såg den er en helt annen sak *dåne*   Jeg drev og skulle vaske ut sommeren skikkelig her og lage meg til med litt skikkelig høst  i form av nye gardiner og litt mer høst farger ...og da vet du ... sånn helt utav det blå hoppet den fram bak surround anlegget mitt her ....  moo haaa ... en HYBELKANIN !!

Får bare håpe den er aleine og at den ikke har formert seg andre steder i huset *grøss*


men hybelkanin eller ikke, her ble hvertfall vaset og hengt opp isblå gardiner sammen med de hvite for og lune litt nå på senhøsten ...nett so eg lika da :)  Brune duker og brune saue skinn dominerer  mitt hjem nå om dagene , sammen med lilla røsslyng .... og enda mer skal det komme...litt mer i oransje tenker jeg ... høster er så fiiine ...så herlig jordfarger som jeg elsker overalt... på interiøret og på klærne mine og i det hele tatt :)) Den herlige lykten min skulle egentlig stå ute med inngangsdøren da , men du vet ...den fikk stå inne enn så lenge og dermed er det umulig og fjerne den ...det blir for tomt der i hjørnet...  men pytt sann ... den er laget for og brenne stearinlys inni så den kan få bo inne til våren igjen tenker jeg :))


Har du laget "høst" i ditt hjem enda ??


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. Ååå så utrolig fint og koselig det er hos deg. Nydelig med isblå gardiner i stuen!! He he ja hybelkaniner må jeg jage hver eneste dag, for hundehårene har tydeligvis lagt sin elsk på de... Om høsten og vinteren florerer de, og varme dager hvor dørene kan stå opp er etterlengtet på denne tiden (for da løper de noen ganger ut av seg selv hi hi.
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 2. Koselig stue, og kjempestilig bord :)

  Kaniner er vel kjekt det ;-)

  Ha en fin tirsdagskveld...

  SvarSlett
 3. Å herremin så fantastisk fin stue!!! Råfin den fargen på gardinene...
  Hmm, ingen høstfornying her. Jeg er fanget i ispirasjonsfellen, og har mistet min egen stil i forsøket på å fornye meg :( *ikke bra*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails