fredag 6. mai 2011

så var den ene garasjen åpnet

og ho Babsy har dratt ut alt av hage dill og dall for i år .... har bare stablet det  foran inngangsdøren for og liksom få litt overblikk og jammen meg oppdager jeg ikke at det mangler MASSE !!

Hvor er den og den og ikke minst den der liksom.... hmmm, Babsy mannen ..... hvor er det og det.... nei det har vi ikke sett, men muuuulig jeg tok med noe av det på sim da jeg ryddet i garasjene tidligere i vår  ....uæææææ ..... dåne klask i gulvet ....  mulig .....kastet ..... hjelpes meg ....det mangler mange fine store "røtter" og enda mer fine rekved planker jeg skulle male over med sjablonger og ikke minst mangler de de slitte og rustikke pottene mine.....   det er jo dekorativ pynt ikke skrot....  ohh my .... får nesten ikke puste... er det mulig og ikke kunne se at dette er fantastisk flott ute dekor altså .... nå har jeg altså ikke noe igjen ... og sitter her og er såååå fortvilet....  hva gjør jeg nå liksom .... på leit igjen.... ikke så ufattelig lett og finne slike store røtter og planker og rekved saker synes jeg ... og mange av de gamle plankene skulle jeg lage fine eplekasser av  ....ohhhh..... river snart av meg håret her jeg sitter.....  
men heldigvis var den gamle originale bøtte jeg kjøpte hos han Severin der inne enda.... så har jeg hvertfall den ene rustikke dekoren min inntak vet jeg ... smiler litt igjen nå ... ja for det hjelper jo litt da.... en er jo mye bedre en ingen i det hehe tatt :)))
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

3 kommentarer:

 1. Oi, oi...
  Ikke fred hos dere i Skattkammeret denne helgen,da, eller??
  Uansett, god helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Huff så kjedelig, men du har jo masse flott pynt da. Heldig du. Her har vi nesten ingenting.
  Gleder meg til å se bilder av mer.
  God helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Stakkars deg!! Tenk å kaste hagestasen da, men du har jo det nydelig på trappen din ser jeg.
  Mannen min har heldigvis ikke kastet mine røtter og krukker. Han er i Mexico nå, så jeg får ha i fred styret mitt:)) Men tror du ikke han ringte i dag og fortalte at han hadde kjøpt en hagebod til meg på nettet, gjett om jeg jublet, endelig får jeg meg min egen bod til alt hagestyr:)...nå er det drivhuset som mangler:)
  Ønskerd deg en nydelig helg, klem Hanne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails