fredag 27. mai 2011

the key to my heart

ja det var det det føltes ut som da vi pakket opp nye varer på butikken og de søteste nøklene på et skikkelig rustent nøkkelknippe dukket frem... store og flotte og rustikke !! 

Nøklene er fra Dommo By Gawor som helt klart en av mine store favoritt leverandører innen interiør .... sååå mye fint ...kjenner jeg får litt ekstra energi innputt,  hver gang det dukker opp en palle fra dem ... Kjenner du ikke allerede til dem, så  bør du ta deg en titt.... og tro meg du vil ikke angre :))) så har jeg tenkt og kjøpe enda en knippe og dele opp , husk jeg har jo den store nøkkelen jeg kjøpte på buketten på Halsnøy i fjor også ... helt i samme stilen ... wiii .... har allerede laget en lur plan jeg vet du , kjempelur faktisk ......  så følg med ;)


 Se den herlige minste nøkkelen da ...Guri meg...den er så ufattelig fiiiine :)  hmmm, ja jeg liker nøkler...nesten så jeg skulle tatt bilde av og blogget mitt "ekte" fengsels knippe...nemlig bilnøklene mine...woo hooo ... der er nøkler til alt og så er det mange fine dekor dingsebomser som henger og dingler....  sant det altså ... skal legge inn bilder en annen dag .... men da må du love og ikke le altså ;)))

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

2 kommentarer:

 1. Å, så herlige nøkler! Og hvilken herlig blogg du har.

  Jeg koser meg med å surfe rundt i blogglandia i dag, og gleden er stor over nye blogger som dukker opp.
  Jeg legger meg til som følger hos deg og gleder meg til å følge deg videre.

  Klem Lykkeliten
  P.S. lurer på om lykkellitenmannen kan snekre en stige eller to?

  SvarSlett
 2. Kjempefine nøkler, skjønner at du bare måtte ha de ja:)

  Så snill mannen din er som lager fine stiger til deg!

  Ønsker deg ei fin helg
  Synnøve fra bloggen Synnøvesheim

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails