onsdag 4. mai 2011

hagedammen

den tar sakte men sikkert form igjen,  vi gravde den som dere vet opp igjen nå i år for og forandre litt på den og så langt er den kommet til nå ....  akkurat så klar at planter rundt den har slått rot og de to  fiskene som overlevde vinteren svømmer  strålende fornøyd i den mye dypere og mer dekorerte dammen vet jeg :)de to søte hagefigurene kjøpte jeg faktisk på Nille dere....   de er utrolig søte der de står med hver sin paraply for ikke og bli våre i hage dam fontenen min :)

  dette skulle være figurer som tåler og stå ute så da krysser jeg fingrene for det, men om de blir litt vær satte så gjør jo ikke det noe...blir bare mer søte og naturlige da synes jeg :)  Jeg har forresten store planer om en tur til Plantasjen og på Bo grønt på Stord en av dagene...der har de også masse fint vet jeg og til han selvesteBuketten på Halsnøy bare jeg innom på veien....  for nå skal det dekoreres i hagen igjen dere ... sommeren står i dører....trall laaa laaaaa
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy5 kommentarer:

 1. Wow så flott den ble!! Hva slags fisk er dere har, er det karpe. Dette er noe nemelig min mann drømmer om. Hvis det blir så vakkert som hos dere , drømmer jeg om noe slikt også!!

  SvarSlett
 2. Det blir kjempefint, herlige figurer:).

  SvarSlett
 3. Oi oi, så flott det var :) Planla en slik dam selv en gang, men det ble med tanken...
  Kanskje neste år - DA er det nemmelig tid for utendørsrenovering :D

  Virkelig inspirerende dette !

  SvarSlett
 4. For en flott hage og dam. Kjempekoselig var det :)))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails