tirsdag 10. mai 2011

kaffe .... te

Noen liker kaffe og noen liker te, Babsy liker alt og det er lett og se ;)

Hvorfor er det slik at noe heter kaffekopper og noe heter te kopper ?  Her i huset bruker jeg det jeg har til det jeg serverer....uansett liksom.....  At det heter latte kopper ja....de er jo litt høgere og smalere...men kaffe og te liksom ??   Det er nå egentlig alt jeg skal fundere på men dette  grubler jeg virkelig på altså ... Ta et  eksempel i dette søte serviset mitt her, dette serverer jeg kaffe i og ingen har kommentert det noen gang.....  jeg har også servert te i det .....  så hva er egentlig forskjellen ??


 Joda .... jeg vet jo at Te koppene skal være litt videre en kaffekoppene, men hvorfor det egentlig ? Kaffen smaker faktisk bedre i en vid kopp spør du meg.....  jo tenk det gjør den , for da trenger du ikke brenne nebbet av deg ...du kan supe den i det og dermed nyte smaken enda bedre.... så det så ...
så er det faktisk mulig og komme nedi kaffen med en sjokoladekjeks også .... uten at halve kjeksen ligger og flyter nedi koppen som i utgangspunktet var for smal til og dyppe den i  ;)  Ser du ... det mange flotte fordeler med vide kaffekopper altså ...så hvorfor er det forskjell på dem ??
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


1 kommentar:

 1. ÅÅÅÅÅ,, det settet har jeg og!!!Er så glad i det1
  Ja te og kaffe er et fett,,,,,her går det mest i te for tiden.
  Tja ,kanskje det er fra gammelt av?kaffe var vel dyrere og måtte nytes i mindre kopper,med andakt!!!???Kanskje???
  Ønsker deg en deilig uke!
  Her har vi strålende sommer!
  Jeg har kosa meg ute etter jobb,og latt romantikken blomstre i hagen,,hi,hi!
  Goooooe klem fra Sol

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails