onsdag 22. juni 2011

prosjekt pallebord

Jepp, jeg  har bladd i all verdens flotte magasiner siste halvår og uansett hvor jeg blar så er det noen som har slike flotte pallebord ... og når alle andre har det så bare måtte jeg også ha det ...sånn er det bare ....

Babsy tok derfor frem to gamle paller og spylte den rene for skitt og støv .... skrapet av det verste av fliser og annet skitt i og satte igang her.....


Jeg la dem rett og sett over hverandre, så skrudde dem skikkelig godt sammen tok frem maling og malte et enkelt strøk men hvit oljemaling over det hele... joda denne gangen valgte jeg bare et strøk !  Jeg ville  ha frem effekten av at de såg uferdig og  litt rå ut !! og slik ble det, flott og hvit men samtidig litt uferdig og rå ... så var det og montere de flotte julene jeg kjøpte nede på Mekk ene dagen, de kostet meg kr 129,- pr stykk, De har forresten flotte hjul i mange størrelser og fasonger der nede på mekk, for den som ville vite det, og som vil lage seg pallebord :)


Nå skal det bare tørke og så skal det inn i huset ...wooo hooo ...gleder meg skikkelig ....Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. Stilig!! Ta bilde når du har fått på jul og fått den på plass da, moro å se helheten! :D Har ille lyst på slikt selv, men sambo er ikke helt villig desverre..

  Klem fra Malin

  SvarSlett
 2. Bra jobba, det er jo kjempestilig. Der er paller overalt, så det skulle ikke være problem å anskaffe seg noen, men hos meg tror jeg ikke at resten av familien strekker seg lenger enn til ute på hytta. Gleder meg til å se plasseringen. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. De der er kjempetøffe! Har tenkt lenge på å lage meg et slikt jeg også, men nå har jeg ikke plass lenger :P

  Men ser de er blitt veldig populære. Leste nettopp i en annet blogg også nå, en dame som hadde laget seg et slikt bord - men hun hadde en glassplate på toppen, som bordplate. Var utrolig stilig! :)

  Håper vi får se det på plass i huset da :)

  *klemmer*

  SvarSlett
 4. Ja gleder meg til å se alt ferdig..Skal du ha noe på toppen og eller? Jeg har laget meg et som du finner på bloggen min med alu plate på toppen..:)

  Klem charlotte

  SvarSlett
 5. Ja disse er populære, og ikke minst tøffe ღ
  Ja, må få se det ferdige resultatet... Ha en
  flott kveld videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 6. Blir morro å se det ferdige resultatet! Sånne bord har jo blitt virkelig poppis :)

  Ha en fortsatt god kveld :)

  Klem :O)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails