fredag 24. juni 2011

en Babsy genser

hmm, du er vel skikkelig lei av og lese og mine ville kreasjoner nå etterhvert ? hmm, sorry..... du skjønner det at jeg er nemlig så over kreativ om dagene at det ramler inn nye ideer i hodet hver dag .... denne gangen ville jeg ha meg en ny genser ...en litt sommer søt genser, som passet til mine herlige Sagen kjoler ........

og dermed satte jeg meg ned og strikket denne skapningen her....  den var utrolig rask og lage bare to kvelder så var den ferdig :)

og joda...snille Camilla posere villig vekk for mammaen sin .... men at hun ikke blir lei snart det forstår ikke jeg   *ler*   Kan ikke du ta den på deg for jeg må måle litt, ..... strikke .... stikke....hmm, kan ikke du ta den på deg igjen .. må sy på noe greier der ...hmm,  kan du ta den på deg igjen... må ha noen bilder ....  huff og huff.... men snille Camilla bare smiler hun :)))


 Jeg stikket den på dobbelt garn av Kitten Mohair  på pinner nr 5 ... derfor det gikk så fort vet du ;)  Dekorerte den med rester av det blå bomullsgarnet jeg hadde her etter kjolen jeg laget for noen dager siden :) Så tredde jeg et søtt rosa velur band gjennom nede og oppå ermene for og lage den litt sukkersøt....  blir nok min favoritt i sommer dette her .... tror jeg skal lage noe til også faktisk :))Hmm, tror jeg skal sy på et vintage merke på magen her også ...hmm .. må gruble litt tro jeg :)


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


4 kommentarer:

 1. Hei! skal si du produserer for tida, det eine flotte strikkeplagget etter det andre. Og pallebordet ditt ble supert.
  Ha ei fin helg og ein god sommar.

  SvarSlett
 2. WOW! Jobber du på akkord eller, slik som du lager ting på løpende bånd :)
  Den var kjempefin! Snill datter du har som stiller opp :)

  Ha en god helg :)

  Klem :O)

  SvarSlett
 3. Ja, du er jammen kreativ Babsy!!!!Og so flink:)
  Nydeleg genser du har strikka.
  Og kjempesøt modell;)
  Nyt helga♥
  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. Så heldig jeg er som har funnet din blogg. Jeg er inne på den flere ganger om dagen.Du er jo så flink til alt Tusen takk for at du deler dine ideer med oss andre. Ønsker deg en god sommer

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails