søndag 5. juni 2011

mye styr med fisker


ja siden de dumme fiskene mine ikke likte seg inne i det store fine inne akvariet jeg kjøpte til dem i vinter så har jeg  bestemt meg for og lage dammen mye mye djupere i år og heller gjerde inn hagen .... ja for da kan de overvinter ute med en varmekolbe i dammen isteden for ...så det så ....  hmm,  det var da veldig så mye arbeid det skulle bli med denne dammen min ... jeg som bare ville ha et sted og nyyyyte lange fine sommerkvelder  på  i fred og ro ... høre fontenen sildre og fuglene kvitre... ja ja .....men uansett så har jeg begynt og kjøpe inn noen nye fisker ... hadde jo bare igjen  2 av de jeg hadde i fjor.... 4 av dem overlevde altså ikke sommeren og vinteren... to av dem ble tatt av fugler !!  og en av ene katten og den siste fikk en typisk koie sykdom som heter sovesyke...den tullingen svømte sidelengs i en uke,  så bare døde den... ifølge nettet var det ikke mye og gjør for den..... bare la den være liksom .... 


 Men nå har minsten plukket ut en svart fin koie, denne vil overleve mamma for denne har dødningehode merke  på den ene siden ...denne er tøff !!

Ser du også  merket på "nesen" hans ??


 Så kjøpte jeg inn to store gullfisk hanner til de store fine jentefiskene mine også da, så nå håper jeg de tar hintet og formerer seg i det uendelig oppi der...  ja for jeg skal love deg det er dyrt og kjøpe inn nye fisk  hele tiden.... den svare koien der kostet 400,-  ( den er 12 cm ....  liten ... ha ha .... )
Hvilke erfaringer har du med dam og fiks og i det hele tatt ??


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy1 kommentar:

  1. SÅ utrolig flott fiskedam du har laget deg!! Det må jo være så utrolig romantisk i den hagen din!!?? Misunner deg der altså!!

    Ønsker deg og dine en flott kommende uke :)

    Klem :D

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails