fredag 10. juni 2011

enda en strikke kjole


ja sånn er det her hos  men , vil jeg ha noe nytt  så lager jeg det stort sett selv....  denne gangen ble det en skikkelig gammeldags cowboykjole....  strikket i blanding av kitten mohair og bomullsgarn.....  den er  heklet i bordene og så er det satt inn noen blonder og silkeband hist og her.....   og enda en er under produksjon....  liker og ha noe mellom hendene når jeg sitter og ser på tv om kveldene...


det skal nok komme noen finere bilder av den, må bare få den søte snille datteren min til og være modell for meg en dag ..... ( smiske smiske ) under disse kjolene jeg strikker så bruker jeg veldig ofte underkjoler med blonder som titter frem under kanten nederst på kjolen .... synes den  får et litt søtere preg av det liksom ;)


 og noen av kjolene jeg har laget kommer kanskje på Epla butikken min , holder på og vurdere det i dette øyeblikk :)))


Strikker eller hekler du ??


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy
5 kommentarer:

 1. Hei :) Du er så utrulig flinke Nina!!
  Kjempesøte var den!

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin!! Det må jo være herlig å bare lage seg det man ønsker seg!! Jeg må lære meg å strikke og hekle!!

  Klem :D

  SvarSlett
 3. Den var nyyydelig! Så flink du er, og for en tålmodighet.... Jeg strikker og hekler, men bare helt enkle ting. Strikker et vognteppe til minsten nå. God helg!

  SvarSlett
 4. Aldeles nydelig, du er utrulig flink- til alt mulig:)


  Wenche V

  SvarSlett
 5. Nyydelig kjole.
  Jeg har strikket mye opp gjennom tia, spessielt da jentene var små. Men plutselig så ble det bare stopp. Har prøvd meg litt etterpå, men det tar bare såå laang tid før jeg blir ferdig. Har også heklet litt, det har jeg faktisk lyst til å ta opp igjen.

  Kos blogg :-)

  Hege

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails