lørdag 11. juni 2011

nytt gulv i garasjen

Babsy mannen fant plutselig ut at det var på høg tid, .... etter og ha bodd her i  3 å ...   hmmm ... well ... nå fant han hvertfall ut at det skulle fikses på gulvet i den ene garasjen.....  for der er kun mur gulv og han ville gjøre det skikkelig med noe som heter Dekksbelegg !!!    Det er noe man legger på i tre etapper fikk jeg vite og så herder det og blir et fint glatt hvitt gulv ...hmm ...  Babsy hørte kun ordet hvitt hun og smilte... helt greit det ... bare lag dekksbelegg i garasjen du kjære ;)))


Lille tante gutten Are sto og såg lenge på sin onkel Zanny .... og sier  jo da på kav Bergensk .... det e`kje sånn vi maler onkel.....


 måtte le litt av den herlige gutten da....klart han har rett ... tenk og kalle det for og male når han egentlig kryper rundt på gulvet og drar klisteret med seg i en sparkelspade....hi hi ....  det er ikke male det ser du ;))


 for dette kunne nemlig den flotte tante gutten Are, for han hadde politi hjelm og brannmann øks og han viste dette ....   for han hadde sett når bestefar malte !!   ....  Sjarmtrollet :)Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra BabsyIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails