torsdag 30. juni 2011

Grip dagen


Grip dagen og gjør den til din ... joda jeg koser meg fortsatt inne jeg .... med strikketøy og Nespresso .... det er virkelig avslappende for meg  :) Sitter litt i hagestuen og bare nyter regnet som øser ned..... sommer på vestlandet :)))
og da trøster jeg med *litt  sjokolade i skålen.... selvsagt innen rekkevidde så jeg kan ligge henslengt i sofakroken og strikke og  gumle i et passende tempo ... ferie tempo ....   hvorfor er det slik da dere, at man har tusen ting man bare må gjøre når det er vanlig arbeidsdager og når ferien kommer så er det liksom overhode ikke noe og ta seg til ... rart egentlig...men godt også da.... bare late nyyyyyte dager....Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

2 kommentarer:

  1. Det høres aldeles fortreffelig ut! Tror jammen jeg skal tusle mot symaskinen en tur, takk for inspirasjon.... Selv om jeg er helt tom for sjokkis så er det jo kos å sy litt med en kaffe på bordet;). God ferie videre!

    SvarSlett
  2. Det så deilig ut det... Kan jeg få komme dit å ta ferie sammen med deg? :) Jeg er nemlig tom! Helt fulstendig tom for ork, glød og energi... Skal på jobb på mandag, for første gang på 8 mnd. så det kan jo bli spennende... Kanskje det er akkurat det jeg trenger :)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails