søndag 28. februar 2010

shoppe dag uten og bruke masse penger


Ja da var det jammen meg blitt Søndag igjen og helgen var over for denne gang.
Jeg synes av og til at ukedagene og helgene ikke minst fyker avsted og jeg føler jeg får ikke gjort det jeg egentlig hadde planlagt, men det er vel bare slik...tror de fleste vil kjenne seg igjen på akkurat den eller hva ?

Jeg brukte Lørdagen i går til og kose meg på senteret her nede, sammen med ene datteren og minste sønnen min - kjempekjekt var det og jammen meg fikk jeg ikke shoppet litt også uten og bruke de helt stor summen.

Som jeg har sagt før så trenger en faktisk ikke bruke millioner av kroner på og fornye litt i det små krokene i hjemmet. Her viser jeg derfor frem litt av det jeg fant i helgen uten og bruke de helt store summene.

Denne flott planten fikk jeg fra Rema 1000 til bare kr 69,- 
Bare pass på at den er fri for "fluer" og at den har mange skudd under de som er rosa og godt fremtredende. Knip av de blomstene som visner etterhvert så lever den lenge og vil blomstre fint for deg i lang tid fremover.


Så gikk turen innom Til bords og der hadde de denne søte saken her til bare kr 139,-
kjøpte med noen ekstra mini klesklyper også til bare kr 2,- pr stykk :o)

Nå er der bare tre bilder som fulgte med som henger der, så bilder av familen min skal opp der i dag.På  Nille hadde de salg på kubbelys til bare kr 10,- pr stykk,
så der fikk jeg kjøpt med meg 10 stykker og betalte altså bare kr100,- for alle sammen :o)

Og lys får jeg aldri nok av for de brenner jeg mange av hver eneste dag, og disse lysene her har jeg kjøpt mange av før, for de brenner lenge og jevnt så de kan jeg godt anbefale deg og kjøpe med hjem.Europris fant jeg disse søte kurvene til bare kr 199,- for hele settet på 5 kurver i assorterte størrelser. Men de skal jeg lage nytt tekk til da for akkurat det var jeg ikke så veldig begeistret for, men kurvene ja de likte jeg veldig godt. Får aldri nok av slike duppedingser her hos meg.


Den ene kurven ble til bladkurv for de flotte magasinene mine.Så fant jeg altså enda en søt plante fra Rema 1000 til bare kr 49,-
Denne falt jeg jo helt pladask for siden den er formet på streng som et hjerte.


Så det viser seg at en kan shoppe masse fint og nytt til hjemmet  på helt vanlige butikker i senteret, uten og bruke de helt store summene ja, og det er jo kjempe kjekt - eller hva mener du ?


Tant mon ami - à prendre soin de soi
 

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Så hyggelig at du hadde vært inne på bloggen min, og nå fikk jo jeg mulighet til å oppdagene deg også! :-)

  Ja, jeg er HELT med på at man skal få mest mulig for pengene, og ELSKER et varp! Den fotorammen fra Til Bords likte jeg veldig godt!

  Ha en fin VÅRLIG dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. 139 kr. for den tavla var da utrolig billig, den var søt! Jeg har kjøpt en del billige hvite lys på Europris, men har oppdaget at det blir svart på veggen bak der de står og brenner. De soter rett og slett. Så nå må jeg til og vaske vegger...kjedelig.Lurer på hvordan Nille sine lys er i forhold??? Si gjerne ifra til meg hvis det ser ut til at de er bedre. Jeg bruker så utrolig mye hvite lys, at det hadde vært kjekt å ikke batale så alt for mye for dem.(Og det er fort å glemme den linkingen, hihi.)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Fine ting du har fått kjøpt deg. Trur eg skal ha meg ein tur på Europris, for dei korgene der kunne eg også ha tenkt meg ja. :)

  Men du..........du som er så glad i blått, sjekk denne linken då: http://nostalgiasverden.blogspot.com/2010/02/pressglass.html
  No må du ikkje sikle over pcen altså. *ler*

  Mvh GreteR

  SvarSlett
 4. Enig med deg....ikke bare må jeg shoppe på budsjett....men jeg synes det er mye mer spennende også....skattejakt....
  Det gjelder å være på utkikk etter "kopier" på det man ønsker seg fra dyre butikker...
  Ha en fin kveld, klem,M

  SvarSlett
 5. You ought to take part in a contest for one of the finest blogs online.

  I most certainly will recommend this site!

  My blog post; loans for churches

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails