torsdag 8. september 2011

hjemmelaget forkle



Minsten har nå begynt med "matlaging" på skolen , dette synes han var skikkelig stas for og lage mat liker han godt :)  Det som var litt verre var og finne et forkle på butikkene her som passet for han .... det var lettere sagt en gjort dere..... hjelpes meg, var mange fine forkler  men enten var det til de aller minste med Disney motiver på ...som biler eller prinsesser osv ..... eller så var det til voksne med blomster og blonder på ....hmm, minsten min ville ikke ha noen av dem og dermed måtte mamma Babsy trø til med litt oppfinnsomhet her igjen... 

Så jeg kjøpte noen fine kjøkkenhåndkler på butikken jeg jobber , flotte blå kjøkken håndkler med hvite prikker.... så hadde jeg litt blått band som passet til og dermed var det bare til og klippe ut  og sy sammen .... det tok nøyaktig 15 minutter så var det ferdig her :)



 Jeg sydde forresten på navnet hans "Patrick" i svart på fremsiden,  og han ble storfornøyd med resultatet ...og det var jo det som var det viktige med dette prosjektet, ja at gutten fikk et forkle han vil trives med på skolen :)
 
ble et skikkelig flott og "moteriktig" forkle for han dette da.... selv om han lurte på hva krasilnkoff var for noe .... ha ha ha ..... jeg sa det var et navn på en interiør leverandør , hmm, og det hørtes ok ut det mente han , men det var jo et merkelig navn da .......  *ler*


 Altså ...et kjøkkenhåndkle passet perfekt i størrelse til min 11 åring, men tok i bruk håndkle nr 2 for og få nok til to gode lommer på fremsiden av forkleet :) 


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

3 kommentarer:

  1. Så smart, og enkelt forklart:). Det ble kjempefint, forstår godt at gutten er fornøyd:).

    SvarSlett
  2. Så flink :) Det ble jo skikkelig fint!

    God helg!

    SvarSlett
  3. Hei, Takk for koselig hilsen. Gratulerer med kult forkle - super trendy:-) klem Siv

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails