tirsdag 20. september 2011

hagedam fiskene er flytte inn


ja siden dammen min ikke er så veldig dyp, så må fiskene inn for vinteren ... dammen min er ikke mer en ca 50 cm dybde, så den bunnfryser om vinteren. jeg kjøpte et akvarie i fjor på 300 liter, men fant ut at det var så innmari stort og ruvende at jeg valgte og kjøpe ett litt mindre til dem i år .... 85 liter, det er reknet ut at det holder for de få fiskene for vinteren :)her er "Joey" veldig nysgjerrig vet du, han ligger på sauepelsen foran akvariet hele dagen og bare ser på dem ....skulle gjerne vist hva han tenker på *ler* 
men og fange dem inn fra hagedammen var litt av en bragd, og siden det er iskaldt her om dagene nå så synes jeg datteren i huset , Camilla var tøff som brettet opp buksen og hoppet frivillig uti dammen .... brrr ...  mammaaaaaa....de e kaldt !!!!


Fiskene er utrolig raske og de er mester på og gjemme seg , så litt over 30 minutter på og fange inn 6 meget spretne fisker synes jeg var greit...og at det stri regnet på toppen av det hele ...jahh ... godt det er 6 mnd til de skal ut igjen nå da :)Siste mann i hoven, og nå skal man tømme og rense dammen klar til vinteren,den står med vann om vinteren her hos oss for ungene synes det er gøy og skøyte på isen som legger deg der :))


 Har du fisker ute ?? tar du dem inn for vinteren ?


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy

5 kommentarer:

 1. Tøff datter du har!
  Jeg har også en dam som bunnfryser...så mine 3 små må snart inn tenker jeg. Kjøpte 3 koier i slutten av juni, så blir spent å se om de overlever inne.
  Lykke til med dine små:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. 65 fisker????!

  Hehe - tøffingen på fisketur der ja...
  Jeg hadde fisker en gang i tiden, inne vel og merke, men jeg fikk aldri til å holde vannet rent og pent, så var ikke så kjekt. Men jeg synes det er utrolig flott både inne og ute, så kanskje når jeg får en hage med mindre sau - så blir det utefisk på meg også ;)

  Fin pusekatt også forresten...

  SvarSlett
 3. Så herlig dam :)
  Skulle gjerne hatt fisker igjen!
  God uke!
  Klem Silje

  SvarSlett
 4. Det der blir utrolig bra tror jeg! =)

  SvarSlett
 5. Har ikke fisk ute, men skulle gjerne hatt det:0)
  Er jo så nydelige å se på.
  Kjempe koselige bilder.
  Klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails