mandag 5. september 2011

endelig en lyd fra babsy ....
man etterlyser oppdateringer fra meg, og det er jo kjempekoselig det :)))  ... man du vet, man er litt opptatt om dagene , litt på jobb og litt på dugnad ved marknaden man lager til og litt på oppussing av hus og litt i hagen så fort solgløtten står i tunet.... og litt her og litt der.... det blir ikke mye tid igjen til bilde taking og blogging... men her kommer hvertfall et lite livstegn fra oss her i Haugaveien :))) .


Minsten holder  fortsatt på og innrede rommet sitt, han er en bestemt liten pjokk som vet hvordan han vil ha det og han har nå fått bestille sine egne wallsticers, De har nå  kommet opp på veggen ...  Hmm, at verdenskartet hans henger litt skeivt på bildet er vel bare sjarmerende vel *ler* så ville han ha denne søte "sangen" her på denne ene veggen, han ville egentlig ha fader vår,  men den får man ta senere sa Babsy mamma da ....... man kan jo ikke kjøpe inn både her og der,  før man vet hvor det skal henge sier jeg ...og ha sa seg   forsåvidt enig med det da  ...... Synes denne var nydelig fine jeg , men det var ikke lett og få den på veggen gitt ... noen ganger er disse wallstickersene litt dumme .... som denne her... det ble rett og slett for tynne tråder mellom skriftene, og de tynneste trådene i bokstavene sleit derfor hele tiden av !! .... og jeg hadde min fulle hyre med og sette de på "etterpå" .... men det gikk da på et vis da.....


 ellers har det flyttet inn et nytt familiemedlem på rommet til minsten nå , vi hadde lovet han det når rommet hans var ferdig ..... hvem dette er kan du jo lese litt om i neste blogg innlegg , som kommer imorgen :)))
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


2 kommentarer:

  1. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

    SvarSlett
  2. Kjekk tekst på Wall sticker og skjarmerende med skjevt opphengt kart.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails