onsdag 7. september 2011

høsten er her

 Jeg liker høsten fordi den gir rom for nye og spennende  aktiviteter ....  og det er selvsagt mye inneaktiviteter siden høsten er kjent for sitt sure og kalde vær.....  men hvorfor ikke gjøre den kreativ ??  Man kan bruke de dagene det titter frem sol til og ta en tur i skog og mark på jakt etter fine høstblader som faller av trærne nå .... det er vel eneste grunnen til at late Babsy gidder ut og gå tur i skogen *ler*  

Men du vet, den frister meg med de nydelige høstfarger i oransje, gult og brunt .... skogen altså :)  Ta de fineste bladene med deg hjem og tørk dem , lag så fine små dekorasjoner med lys og kongler .... Man kan også feste dem i tynne tråder som en slags vimpel .... høst vimpel er dekorativt i ethvert hjem :))

og joda, jeg holder på her og bilder kommer når man har laget det ferdig :)) Man kan samle inn små fine steiner og andre ting fra stranden , dette kan man male og bruke til dekor til kommende julegaver :))  Skjell kan bli ufattelig flotte armband og smykker av .... av steiner kan man jo lage fine stein troll og andre fine ting  man kan dekorere med ....


 Man kan for eks. dekorer lys og pakke dem inn i cellofan sammen med matchende servietter  ... utrolig fine gi bort gaver forresten :))  Det finnes mange ideer, og derfor er høsten en av mine favoritt årstider også ... min kreative årstid :)))


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. Enig med deg! Når høsten setter til kjenner man det kribler av lysten til å være kreativ igjen. Gode ideer du kommer med her.
  Ha en flott høstdag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Ja,nå er det i sannhet høst!
  Vi holder oss innendørs i dag!
  Og nå er kaffe og kake på bordet,,hi,hi,midt på en onsdag,,,men,men!
  Kosa oss litt og!!
  Ønsker deg en fin dag!
  Herlige bilder og inspirerende innlegg!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Fine fine høsten....
  Kreativiteten har begynt å vokse i denne kroppen iallfall :)

  SvarSlett
 4. Helt enig med deg=)! Jeg elsker høsten, men kunne ønsket at den var litt tørrere;)!

  Så koselig at du vil følge meg videre, det setter jeg pris på=)! Hihihihi....ja, jeg tror du vil like den nettbutikken;)! Hadde jeg bare vunnet i lotto...hehehe!! Farlig mye fint å finne der;)!

  Ha en deilig kveld videre!!
  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Enig her også, høsten er min
  favorittårstid ღ Sol og deilig
  på dagen, med klar frisk luft
  og nydelige farger. Kvelden er
  mørk og kald og inne er det kos
  med levende lys og pledd ღ Bare
  elsker høsten :) Kos deg videre
  og ha en flott dag, klem fra Mette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails