fredag 23. september 2011

huff og huff

de store fine Dronning Ingrid plantene mine har totalt falt i grus utenfor her... de fikk regn over seg over noen uker og dermed sa de nesten takk og farvell ...til min store fortvilelse .... tok dem derfor inn og gir dem litt næring og kjærlighet og  så får man se om de kommer seg igjen .. De ser skikkelig tufs ut der de står nå altså ...bare håpe at det ikke er for sent .
Har du vært ute for dette ? Hvordan tok du fatt i saken ?  Klarte du og redde dem , så de igjen ble frodige og fine ? bladene er jo grønne og fine, men akk a meg så små og tufsete, men det finnes nye blomsterskudd på plantene da ..... så de er jo ikke døde enda...bare veldig veldig .....ehh, syke .... ??Alle gode råd mottas med takk :)

Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


3 kommentarer:

 1. De så litt stusselige ut ja, kan desverre ikke hjelpe deg - har ikke hatt disse blomstene før.

  Håper de kommer seg igjen :)

  En fortsatt fin fredag ønskes deg fra meg
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Akk o ve! Klipp de ned og ser hva som skjer. Klarer seg nok. Det er vel kanskje tid for høstplanter da. Selv tviholder jeg på sommerblomstene enda. Men de er blitt litt mer tufsete de også.
  Ha en god helg!
  Klem:-)

  SvarSlett
 3. Neida de er ikke syke. De har bare reagert på temperaturene. Klipp de halveis ned du, da blir de finere i fasongen til neste år også.To fluer i en smekk.;)
  Stiklingene kan du sette i et glass vann og få røtter på så vips så har du enda flere neste sommer.

  God helg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails