onsdag 28. september 2011

før og etter spisebord

Husker du det flotte spisebordet jeg blogget for en tid tilbake, nå er det vel mer eller mindre ferdig, må nok ha enda et strøk på det ser jeg , men det får vente noen uker .... ble litt ekstremt mye malinglukt i huset her og jaggu gikk ikke det rett i hodet gitt .... jeg valgte og bruke Lady halvblank 40 interiør  på bordet og synes det til nå ser helt supert ut :)   S kom plutselig grublingen vet du , skal man rubbe i det og lage det litt shabby i kantene , eller skal man male siste strøket og la det være helt hvitt ??  Jeg liker godt begge deler og jeg har også brukt begge deler i interiøret mitt, så begge deler vil passe flott inn .... hmm ...


Så lurer jeg på om jeg vil ha en  wallstickers på enden av bordet , eller oppe bordet... hmm, det er ikke alltid like lett når man  ikke klarer og bestemme seg vet jeg :) 
Så nå storkoser vi oss når vi spiser middag her i huset , endelig har man stort og godt bord med plass til både familien og maten som skal på bordet ....   og du verden så jeg gleder meg til jul og oppdekking da ...woo hoo .... Stolene trakk jeg om i et lyst fint tykt brokade stoff  i en litt beige tone, men mulig jeg forandrer litt på dem etterhvert ..... litt gøy når man gjør det selv for da kan man bytte når man blir lei av det ...enkelt og greit :))


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy2 kommentarer:

 1. Bordet ble kjempeflott!

  Alltid hyggelig å dekke bord til familie og venner.
  Å samles til et varmt måltid gjør en hverdag til en fest!

  Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Lekkert Babsy-som vanlig ;))
  tror eg ville hadde det "Fint" uten rubbing, men er sikker på at det blir kult om du gjør det

  regner med at det blir juleseter her til jul?

  GLEDER meg til Jul eg også!!! HO HO HO

  Kos deg og ha ei herlige helg!

  Go`klem Vibbedille ;))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails