søndag 18. september 2011

Mitt kjøkkenbord Ja da var jeg blitt gressenke for litt lenger tid en til vanlig ..... mannen min arbeider da i Nordsjøen til vanlig , så at han er borte 14 dager i slengen er helt normalt... derimot har han tatt en aldri så liten familie ferie til hjemlandet for 4 hele uker *dåne*  DET er lenge det ..... off ...blir nokså tomt ved frokostbordet når det er bare meg og minsten igjen her da vet jeg  ....


 hmm, frokostbordet hos oss bugner forresten over,  fordi at jeg synes det er så innmari praktisk og ikke minst dekorativt og ha alle typer frokostblandinger som vi spiser fremme i flotte krukker og urner ....  isteden for og måtte gå i skapene og hente frem pappesker og sette på bordet....æsj ..nei det liker jeg ikke.... Så her står alt på bordet i forskjellige krukker .... både kornflakes, honnikorn, rugputer, havregryn, kjeks og nøtter ...ja i det hele tatt .... Te ( i boksen bak)  finner du også lett tilgjengelig her .... hmm,, har du det slik også mon tro ?
 sukkerbiter og fløtemugge om noen vil ha sukker eller melk i teen :) Muggen til høyre i bildet fikk jeg av en god venn, en gammel Figgjo mugge ...og akkurat passe slitt til at jeg rett og slett forguder den :))) jeg pleier og ha en liten blomst også på bordet da, i den søte blomsterurnen der, men nå var det ikke mye liv i den planten som var der så tror jeg må innvistere i en ny.... tror jeg vil ha en søt lite husfred... passer vel egentlig veldig godt nå når jeg er "gressenke" :)Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy6 kommentarer:

 1. Så koselig å ha alle sånne gryn og frokostblandingar i krukker og glas! Trur eg vil prøva det:) Her er det esker eller poser.
  Er nok ikkje så flink som deg til å gjera det koselig...ved frokostbordet f.ex. Her ete alle frokost ulikt, og meg med skiva i hånda;)

  Go søndag:)

  Trultemor
  trultemor.sier.no

  SvarSlett
 2. Så koselig frokoststemning på kjøkkenet ditt! Smart å ha kornblandinger i slike krukker :-)

  SvarSlett
 3. Jeg skulle ønske at mitt kjøkkenbord så like koselig ut som ditt!

  Her i huset spises det lite kornblandinger o.l. men jeg kan jo pynte med andre ting..
  Skal ta en runde og "se" kjøkkenet mitt med nye øyne tror jeg.

  Disse ktukkene dine var virkelig lekre, jeg kunne tenkt meg å hatt slike med mel, pasta o.l. på benken, men mannen i huset elsker tomme benker.
  Et lite dilemma der.

  Vel, ingen problemer er for store til å ikke kunne løses, nå ble i allefall jeg inspirert til å pynte litt ;-)

  Ønsker deg en god søndag og håper ukene går fort når mannen er bortreist.

  Klem Lykkeliten
  P.S. har en liten feiring på bloggen min denne helgen. Bli med da vel!

  SvarSlett
 4. Sååå koselig!
  En ide å ta efter...
  Ha en fin söndag!
  /Irene

  SvarSlett
 5. Herlige bilder fra en finfin kjøkkenkrok :)
  Synes og det er fint med ting i glasskrukker, selv har jeg kaffe, te og kjeks stående fremme i krukker...

  Du får prøve å fylle ukene med fine ting, så går det nok fortere enn fryktet!
  Ha en strålende søndag :)
  *klemmer*

  SvarSlett
 6. Det er veldig praktisk å ha tingene stående fremme slik som du har det. Trenger ikke bruke tid på å ta frem og ryddet på plass. Veldig koselig hos deg. Jeg har også tingene stående fremme, men må nok style det litt, ser jeg

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails