lørdag 10. september 2011

lys tid

Høsten er tid for og brenne lys, hvertfall her hos meg .... og nett nå går det i dus lilla syrin fargende lys.... mulig jeg går over til litt mørkere som bruntoner nå etterhvert som høsten kommer sigende innover bygda mi :))


Jeg liker godt og brenne lys , være seg te lys, kubbelys , kule lys ...høge lys....  blander dem gjerne også jeg ...setter dem i grupper med mange forskjellige staker og fasonger på lysene.... eneste jeg ikke bruker lenger er duft lys...jeg får så innmari vondt i hodet av dem.... får du det ??Jeg brenner forresten alltid oddetall når jeg brenner lys  !!

Det er en fiks ide jeg fikk tidligere i min ungdom , for da vet jeg at vist jeg blåser ut 10 lys om kvelden,  så er det ett igjen som jeg har glemt et sted .....  for det er alltid oddetall ...  var det noen som sa jeg var merkelig *ler*

Det er så utrolig koselig å tenne på en masse lys, bare det og sitte avslappet i sofaen med et deilig mykt  pledd ...... nyte en rykende varm kopp kakao m/krem ..... lese nyeste interiør magasiner.... sukk .... stemningen stiger til uante høyder idet man tenner et lys da....  For levende lys gir en utrolig  harmonisk og avslappet stemning i hjemmet om høsten synes jeg ...... tenn et lys ..så skal du se :)
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Klem fra Babsy


2 kommentarer:

 1. Høsten er tid for innekos og lys. Jeg er også veldig nøye på oddetall, ikke bare i lys, men i dekorasjon ellers også. Det er noe med det estetiske når det ikke er partall, det er bedre for øyet. Og så liker jeg også den fargen du har på det runde lyset ditt.

  SvarSlett
 2. Koseleg tid dette!
  Og koselege bilder ♥

  God søndag :)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails