onsdag 12. januar 2011

lavendel poser


jeg laget  for en tid tilbake noen puter av noen kjøkken håndkle jeg kjøpte nede på Kid, husker du dem ?  well ... jeg satt og grublet over noe og lage i dag og der ser jeg plutselig to remser av noe avklipp etter disse kjøkken håndklærne ... her kaster man nemmlig ikke noen ting nei ..... og godt var jo det for da kunne jeg jo lage to søte lavendelposer av dem ....Det var akkurat nok i avkappet til to små poser fant jeg ut, jeg sydde rundt kantene og satte på et lite strykemerke i fronten .... dekorerte det hele med et kraftig blonde som jeg fant på loppis for en tid tilbake , det hele knyttet jeg sammen med en hamptråd :o)

Loppis ja, til helgen er det stort Loppis her på bedehuset etter et dødsbo .... først loppis på Fredagen og lørdags formiddagen så er det auksjon på de litt mer verdifulle tingene  .... ohhh...dette kan bli spennende vet jeg .....   hopper og danser....
Kjempesøte til dekorasjon og til og spre litt godlukt i huset, viste du at lavendel mister lukten i posenen veldig fort ? well, da er det bare og gnisse den mellom fingrene et par ganger så kommer duften igjen...lavendel er nemmlig en "kontakt" plante ....  så det så :o)
Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 

5 kommentarer:

 1. Fine desse lavendelposene. Eg har fleire lavendelsåper som eg tenkte eg skulle hekle
  nokre fine poser til, så kan dei henge på
  badet og avgi god duft. :)

  SvarSlett
 2. Så fine de ble. Loppisfunn er alltid ekstra morsomt. Man kan finne de utroligste ting.
  Ha en finfin dag! :)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 3. Kjempefine :) Lavendelposer er en av de små tingene som kan gjøre meg lykkelig :) De er søte og pene som dekor, og så dufter de fantastisk... Jeg har alltid lavendelsåper i kleskapet og i sokkeskuffen, og blir alltid litt ekstra glad når jeg tar på meg en genser som dufter svakt av lavendel :)

  Ha en strålende dag!
  *klemmer*

  SvarSlett
 4. Skjønne lavendelposer,sånne kan man nesten
  ikke få nok av.
  Klem:) og god Onsdag.

  SvarSlett
 5. De var viskelig skjønne. En perfekt liten present.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails