torsdag 20. januar 2011

en ny dag og mange nye mulighetersa var det bare og finne på noe spennede og fylle dagen med, var inne på tanken og ta med meg kamera på en aldri så liten fototur i nærområdet her .. ja for jeg føler at det meste innvendig er tatt bilder av og vist frem.... hmmm, ja ikke for det ... her byttes det ut masse hver eneste dag .... nytt lages og kjøpes og flyttes rundt på hele tiden ....

Laget meg en ny eske på badet med gode duft såper oppi ....  samt litt mer stasj da ...  liker og ha det dekorative rundt meg i alle rom jeg :o) 


jeg har aldri kunnet ha samme tingene på et sted mer en noen uker av gangen og av og til bare noen dager også faktisk ... mannen min spøker ofte med det når han skal hjem fra jobben i Nordsjøen... ja ja kjære, to dager til så kommer jeg hjem igjen ...lurer  på hvordan det ser ut hjemme denne gangen ...puff puff ... nett som om jeg omøbelerer sååå mye liksom ...pøhh ....hvordan er det hos deg mon tro , er du av dem som har alt på faste stedet år inn og år ut ? Eller er du som meg at du snur om og bytter og fornyer oftere en en egentlig bude ha gjort ? Eller mulig du er noe midt imellom ? 


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy
6 kommentarer:

 1. Så fint det var med de duftsåpene. jeg flytter nok rundt omkring på alt. Har vel få ting som står på sin faste plass.
  Ha en fin dag!
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Så herlig den esken på badet var.
  Jeg flytter nok litt hit og dit jeg og. Det er greit med litt variasjon. Jeg har kjøpt de samme kjøkkenhåndklærne på Kid og skal prøve å sy pute jeg og. Inspirert av deg :)
  Ha en fin dag. Klem.

  SvarSlett
 3. så koselige bilder du viser:) fatet fra KID var kjempe lekkert:)

  ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 4. Her blir det litt små forandringer,men ikke det store..Koslig du har pyntet:)

  Ha en fin dag du også!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Ble noen skrivefeil i forrige innlegg.....

  Her i heimen flyttes det stadig vekk på ting òg, både i skap og utforbi. Til min kjære sin store fortvilelse, han leter og leter.......

  Er veldig fornøyd med fatet jeg har kjøpt. Har kjøpt samme sinkfat som deg òg ser jeg, er veldig fornøyd med det òg.

  Fin fredag til deg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails