tirsdag 11. januar 2011

nostalgi eller jul ?


disse søte hjertene og kulene klarer jeg ikke pakke vekk ....  klarer rett og slett ikke bestemme meg for om det er julepynt eller om det er nostalgi som jeg kan dekorere med hele året ..... hva mener du ? 
de er jo så utrolig dekorative synes jeg og vet jo at litt større og lignende dekor blir brukt  til helårspynt på lysfat mm  ....  litt rustikk og litt spettete sølv ....  synes de er såååå  søte jeg ....disse fant jeg forresten på Kid til kr 49,- for en eske med  8 stykker inni ..... man kunne velge stjerner eller hjerter eller kuler ..... og mulig de finnes til halv pris nå siden Kid kjører  50 % på nesten hele brutikken sin om dagene .....Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. Hei,
  så fin blogg!
  Helt enig; kulene er kjempefine, og trenger de bare å være julepynt, da? Har sett de på en bukett av kvister, i en stor hvit vase, og det var lekkert! Ikke så julete, men litt vinteraktig.
  halv pris på Kid, ja... Takk for tipset ;-)

  Hilsen fra Cathrine

  SvarSlett
 2. Ja de kulene er virkelig skjønne. Slenger meg med Cathrine og synes disse da virkelig må kunne brukes mer enn bare i julen:) Litt vinter pynt er jo kjempe lurt. Skulle også hatt litt vinterpyt i stuen, nå som julen er pakket bort ser det ut som der er full vår i stuen vår. hihi

  ha en fin dag

  SvarSlett
 3. Eg ville lagt dei på eit fint lysfat.
  Men eg ville bare brukt 2-3 av kvar, ellers
  tror eg det vil bli "overkill".
  Eg har jo 4 store hjarte liggande fremme.
  Og får ingen julefølelse av dei.

  SvarSlett
 4. Skjønner den der ja. Stjernene er jul for meg. Men kulene de er noe jeg kunne ha brukt året rundt. Nydelige er de.

  SvarSlett
 5. Har akkurat de samme kulene.. både kuler, stjerner og hjerter :) De har ikke jeg pakket vekk.. .synes de er så fiiiiine!

  Klem

  SvarSlett
 6. Jeg har beholdt endel kuler fremme på lysfat og legger de nok ikke bort før våren melder sin ankomst.. Men de må ut på våren/sommeren så det blir ekstra kos å ta det frem igjen..

  Nyt morgendagen!

  Klem fra Tove

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails