onsdag 26. januar 2011

gammel tv benk - før og etter

har lenge leitet etter en ny tv benk som faktisk kan holde den store tunge 50" tv som det vi har her hjemme .... og jammen ringte ikke min mor og sa at det sto en tv benk på finn de skulle gi vekk oppi bygda her .... hmmm ok ... bedre en ikke noeting tenkte jeg og vi drog for og hente den ....en grusom trehvit tv benk ala en slik som alle hadde i sitt hjem tidlig på 90 tallet.... rett og slett grusom i mitt hjem .... men jeg vet at uten beina under så holder den tv min oppe uten og dette sammen,  for den han to plater som går i gulvet på midten , ved siden av de skuffene .... men her må det pusses og grunnes og males .....og for tiden er det det som er det viktige i Babsys hjem ....
 noen dager etter ser altså benken slik ut, den er blitt lys toskana og den passet perfekt til mine foreløbige planer... hvertfall til jeg finner tak i den tv benken som jeg rett og slett faller for ....  hmmm, hvorfor dra inn denne i mellomtiden om jeg ikke er helt fornøyde med den sier du vel da ?well ... .legger inn et innlegg imorgen om hvorfor ..... må bare ta noen bilder først .... *ler*  den gamle tv benken står nemmelig og smiler.... jepp du leste rett ...den står og smiler !!


Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy12 kommentarer:

 1. Vel a girl gotta do what a girl gotta do. :)
  Midlertidige møbler har jeg også. leter og leter etter akkurat DEN "stolen".Ting tar tid.
  Tv benken ble da alright den. Fin farge du valgte. :)
  Line-Cathrin

  SvarSlett
 2. Nydelig Babsy....denne hadde sklidd rett inn i min stue også........det har egentlig alt du lager gjort.....hihihi.....men vi har jo veldig lik smak vi to da:))
  Jeg blir utrolig inspirert av å lese din blogg.....takk for det.
  Jeg har prøvd flere ganger å lagt meg til som følger men det blir avvist......hmmmm lurer på hvorfor for det går på andre blogger:( Men jeg har lagt deg til på favorittlista mi i den nye bloggen min da:))
  Ha en fin onsdagskveld:))

  SvarSlett
 3. HERLIG!
  Endelig noen andre som like kokos yoghurten!!
  her selges den kun i 4 pk, og det går fort unna!!
  Tror jammen eg må kjøpe litt mer i morgen hehe

  KOS deg og ha en herlig kwell!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 4. Lindo trabalho, Babsy!
  Ficou perfeito. Parabéns!!!
  Abrços
  Cilene

  SvarSlett
 5. Så flott den ble! Du er jammen flink. :-))
  Litt maling og litt arbeidsinnsats... og vips! Så flott tv-benk.
  Ønsker deg en fin-fin kveld!
  Line

  SvarSlett
 6. Her snakker vi flott møbel, dette ble knallfint:))

  Nyt kvelden.
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Dette ble rålekkert!!
  Helt utrolig hva maling kan gjøre med den furua:)
  Og du for en fin "kattestol" og katt lenger nede her, disse hadde passet her hos meg også, både katten og stolen altså:)
  Klem Hanne

  SvarSlett
 8. Ikke bare hadde man denne tidlig på 90 tallet, men det er veldig mange som fortsatt har denne og lignende møbler, uten at jeg synes de har det så grusomt hjemme hos seg da. Så absolutt grusomt er å ta litt hardt i, synes jeg;)
  Men tv-benken ble fin den:)

  SvarSlett
 9. Hei på deg anonym, jeg respekterer ditt syn på saken av trehvitt og joda mange liker fortsatt denne typen møbler, og godt er det for guri så kjedelig vist alle likte det samme ;o) Jeg hadde faktisk hele huset trehvitt på 90 tallet jeg .... og på den tiden elsket jeg det :O)

  men NÅ liker jeg det ikke ... overhode ikke og JEG synes trehvitt er grusomt i MITT hjem og siden det er min blogg om min hverdag og mitt hjem så synes jeg at JEG kan si hva JEG synes :o) men takk for din ærlighet, jeg setter pris på både ris og ros :O)

  klem fra Babsy

  SvarSlett
 10. Wow - så fint det ble!! hvordan får du malingen så fin??

  SvarSlett
 11. Hei . Hvordan jeg får malingen så fine ? well ...grundig forarbeide vil jeg nok si da, vasker og pusser møbelet først, går så over det med grunning eller heft som noen kaller det , så ruller jeg over med liten rulle to eller tre ganger alt ettersom hvor godt malingen dekker. Bare husk og la det gå riktig antall timer mellom hvert strøk, så et møbel bruker jeg faktisk endel dager på og få ferdig :o)

  klem Babsy

  SvarSlett
 12. hei.
  Jeg har linket til deg i bloggen min og lånt førbildet av tvbenken din... Håper det er greit :)
  Hvis ikke får du gi ett lite pip så skal jeg fjerne det :)

  http://serephina.ipublish.no/

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails