søndag 9. januar 2011

vintage potteskjulere


ja dem fant jeg nede på fjord`n blomster butikk ene dagen ... de var rett og slett KJEMPE herlige !!  Jeg ville egentlig ha mange flere men siden det bare var fire stykker igjen så ble det med det , de var så utrolig fine i fargen og motivet gikk jo rett hjem her hos meg.... og størrelsen er standar for vanlige potteplanter.
Hun skulle gi meg en lyd om det kom in flere for jeg vil ha mange flere, tenk som fine disse hadde blitt ute i paviljongen min da dere...sukk ....  gleder meg til og kunne innrede den til våren.....og klart at det ble med meg hjem noen flere hjerte eføy .... de er så herlige og siden jeg overhode ikke har grønne fingrer så bare må jeg kjøpe nye hver annen mnd jeg ....  hmmm,  hva gjør dere for og holde eføyen fin ?  eller rettere sagt ...  hva gjør jeg egentlig feil ?  Blir utrolig glad for svar her altså :o)Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

5 kommentarer:

 1. Så herlige potteskjulere. De var virkelig vintage og flotte. Jeg lurer på hva du bruker som bakstykke på putene når du syr dem av kjøkkenhåndklær? For de er vel ikke store nok til å dekke hele puta?

  SvarSlett
 2. på baksiden bruker jeg som regel hvitt eller beige bomullstoff som jeg bretter til en konvolutt åpning for lettere og få putene inni og utav igjen :o)

  har faktisk brukt store dobble laken kjøpt på kid også ... i beige bolullstoff :o)

  SvarSlett
 3. Så koselig med eføy og ny potte!!!
  Ja nå er putekrigen igang rundt oss her,hi,hi!!!
  Gøy!!
  Vi blogges!
  Nå mååå jeg rive meg løs og hoppe i loppekassa!!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 4. Jeg har en god del eføybøyler.. de trenger myye vann og godt lys! jeg synes den vokser vel mye og fort, så må fram med saksen og klippe av den av og til.. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails