onsdag 5. januar 2011

julen er vasket ut men det er fortsatt noe igjen ser jeg ...


så nå er alt nesten som det en gang var her i Babsys hjem , well ... må jo innrømme at je beholdt to av de herlige glass soppenen mine fremme enda litt lenger da... de er så utrolig herlige at jeg ikke helt klarte og pakke vekk alle sammen enda.....  nå sitter de så fint på den ene dekorasjonen som jeg laget på spisebordet .... enn så lenge..... 


og den søte frøken Amaryllus hadde vist bestemt seg for og vente til etter jul før hun kom i blomst  ....  men nå skjer det endelig saker og ting der vet du .....   så da finnes det altså fortsatt to røde ting som enda minner om julen i mitt hjem.....  elllers er alt  hvitt og isblått enda en gang .... hvordan er det hos deg ?   er julen borte vekk for denne gang ?   Eller har du også noe du liksom ikke helt klarer og ta vekk enda ? Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 

4 kommentarer:

 1. Hei.
  Her er jula også nesten borte,har glemt kransen på ytterdøra.:) Lekre bilder fra hjemmet ditt. Godt nyttår!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Her er den helt borte og godt er det :)
  Ha en strålende dag!
  *klemmer*

  SvarSlett
 3. Julen er borte også her i huset, og det virker så tomt og kjedelig her hos meg synes jeg. Ikke vil jeg gå på salget heller da jeg spinker og sparer til New York turen som er om 2 mnd. Jeg skal love deg at jeg sliter hehe. Mannen er i sjokk at jeg har klart det i en uke allerede haha.

  SvarSlett
 4. Skjønne sopper:). Jeg er nesten ferdig med å ta bort ting og tang, skjønt treet står ennå.... med noen få ting hengende igjen.. Har hatt spysyke i hus så det har ikke blitt ferdigstilt det jeg har begynt på:). Satser på at alt er borte i morgen!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails