tirsdag 18. januar 2011

mitt gamle spisefat


det har jeg voktet over i alle disse årene dere, det er som gull for meg ....  rett og slett ... dette fatet spiste jeg nemmlig selv på da jeg var liten .... så det skulle vel bli over 40 år siden det gitt ( dåner .... er jeg virklig blitt SÅ gammel ) ....   jeg var og er fortsatt så utrolig glad i dette fatet  og gleden her hos meg om jeg skulle fått tak i flere av det kan ikke nevnes engang .... skulle betalt nesten hva som helst ..... har du et slikt fat liggende ?   Det er hvitt med to pusekatter imidten og så står det flink pike på toppen av det .....  det er en fin gullkant rundt det hele også ....  well ... det var to pusekatter og en gullkant , det er bitt ganske slitt i årene som har gått ..... mulig det finnes et søster/bror fat til det med hund på muligens ??
fatet er fra Egersund .... har du sett et slikt på din ferd,  eller vist du skulle komme over et på din ferd, kunne du tenke deg og gi meg en lyd ??  Du aner ikke hvor glad jeg hadde blitt .... Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


3 kommentarer:

 1. Hei!

  Jeg søkte på egersund flink pike på google å da fant jeg et slikt til salgs på en side til 400,-
  Siden heter Elsa K brukt å antikk....

  Vennlig hilsen Torunn (som liker godt bloggen din!)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, ja jeg har sett de fatene hun har der, men de er ikke "flate" det er mer suppeform på dem og jeg ønsker meg de flate som jeg har ...sukk ... skal vist ikke være så lett gitt...men HJERTELIG tusen takk for at du prøvde og hjelpe, det setter jeg STOR pris på *klem*

  SvarSlett
 3. Eg har en slik tallerken, HELT lik din! Tror faktisk den er hos min mor......hun pleier å finne frem slike gml ting inni mellom, skal jammen spør etter det, men tror ikkje eg slipper taket i den....de er jo skjønne da ;))

  Ha en flott dag!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails