lørdag 22. januar 2011

jeg er værsyk ....ohhh, jeg venter og venter på våren ... jada ... vet jo at det er lenge til det end amen jeg  er værsyk og gidder ikke mer kulde og regn og snø nå ... vil ha vår og sol og fuglekvitter .....  vil ha mulighet til og gå utenfor uten og måtte måke tunet eller og blåse vekk eller ikke minst drukne i regnet liksom ....   har lyst og planlegge planting i hagen ....  har lyst og innrede paviljongen ...har lyst og ordne til rundt hagedammen ...sukk .... har så ufattelig mange lyster for tiden .....og det eneste jeg egentlig får gjort er og  kose meg i sofaen med strikketøyet for tiden .... well ...det er jo litt kos det også da men .....  jeg vil ut ...ut og fotografere ..... ut og jobbe ....ut ut ut .....

men er du ikke sånn pittelitt enige med meg her da ?Ønsker deg og dine en fortreffelig flott dag i dag :o)

Jeg setter  kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy4 kommentarer:

 1. Jeg også!! Nå er det så mørkt og trist... Men har hund som får meg ut hver dag - og det er faktisk deilig når man først er ute :)Men alt blir så mye bedre med sol og varme!
  Kjersti

  SvarSlett
 2. Så utrolig fin blogg du har, her må jeg legge meg til :)

  SvarSlett
 3. Jeg er veldig enig. Er komplett hagegal så for meg er februar og mars veldig lang.Heldigvis begynner jeg å så i disse tider.
  Høres ut som du har en touch hagegalskap selv?
  Klem!
  Line-Cathrin

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails