torsdag 15. mars 2012

stor messinglampe

Denne store tunge messing lampen hadde jeg nå bestemt meg for og gjøre noe med, den var ikke fin det den sto upusset og med en grusom gammel og gulnet skjerm .... og siden jeg hadde den store spraye alt jeg eier og har dagen i går så klart atte denne gikk under sammen kammen *smiler lurt* Den har de vakreste utskjæringene i messingen og jeg håpte av hele mitt hjerte at den ville bli  akkurat slik som jeg vil ha den ....  og vet du hva det ble den .... Den har tre armer som alle skal ha lyspærer i seg og den er stor vil tippe nærmere en meter høg og tung som bare det...  så akkurat og finne rette plassen til den er jo en helt annen sak da dere...wæææ ... ja for nå ble den så fin at nå bare MÅ jeg ha den fremme... hmm, og bilder av den ferdige lampen får du selvsagt se i bloggen min i morgen :)))
 hmm, skjermen var jo i og for seg et kapittel for seg selv da, aprikos, men brun beige blonder og band på hmm ... ikke bar i det hele tatt... men nå dere...woo hoo - lekker - lekker ... joda det kommer bilder imorgen  for den som vil se denne lampen i sin nye drakt  :))4 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se!! Jeg har prøvd å spraye messing en gang, men det ble ikke bra. Ble på en måte full av bobler... Kanskje jeg stod for nær?

  SvarSlett
  Svar
  1. Man må vaske messingen grundig i grønnsåpe vann gjerne blandet med pittelitt salmiakk ... la det tørke godt og så sprayer man på med den fargen man vil ha ... bruk heller litt mer spray og stå på avstand en og få mye spray på og stå for nærme.... da blir det fort renner og bobler på det :))

   Slik gjør hvertfall jeg det , og det ser fint ut her hos meg :)))

   klem fra ho Babsy :)

   Slett
 2. Spennande. Jeg har prøvd og spraye en messing stake, men ble helt miss.
  Den krakelert og bobla. Kansje det er forskjell på malingen i sprayboksene?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann, vasket du den grundig med grønnsåpe vann iblandet litt salmiakk først ?? Det virker hvertfall helt supert her hos meg :)) ... og sprayen jeg bruker stammer fra Europris faktisk , billig og grei og gir et fint ferdig resultat :))

   klem fra Babsy

   Slett

Related Posts with Thumbnails