lørdag 17. mars 2012

Happylines


ja det er jo ingen hemmelig sak at ho Babsy liker vegg ord, eller wallstickers som jeg liker og kalle dem for ...de finnes overalt i huset hvor jeg bodde og stort var tapet da jeg måtte flytte fra dem *snufser*

men jeg kastet meg på det og startet på nytt her i denne leiligheten også, og la meg bare si det med en gang ... man kan ikke kjøpe wallstickers hvor som helst... tro dere meg ... det finnes mange rimelige og flotte alternativer der ute, og de er rimelige og flotte sånn akkurat til du får dem hjem og skal ha dem på veggen ...argh ... hvem har ikke opplevd og stå der med halve stickersen på veggen og så vil ikke resten henge skikkelig eller at den revner eller at den rett og slett vrir seg skeiv... og så vil du vaske over den på bordet ditt for eksempel og så tålte den ikke såpe og vann .... argh ...irriterende ...  he he, tenker nok at mange kjenner seg igjen i den der ja ;)Well, derfor går dagens reklame til mitt trofaste sted på nettet hvor jeg kjøper min stickers, raskt - rimelig og inneholder en ufattelig god kvalitet !!! De er laget av et solid materiale og kan vaskes med vann og såpe. De sitter godt men kan med enkelhet fjernes igjen uten at det etterlater seg spor, rett og slett kvalitet til en rimelig penge !!

Jo vist kjører jeg en 100 % reklamefri blogg, men når jeg er så fornøyd som det jeg nå, er så velger jeg og gjøre det allikevel ... flere jeg ønsker at flere må få vite om denne muligheten  :))

Hvor er så dette sier du ?? 

Happylines


Deres verdier:
• SERVICE. Hos oss får du en super og rask service.
( dette går jeg god for da jeg gjentatte ganger har kjøpt derifra )


• RASKE. Siden produksjonen forgår lokalt sender vi varene mellom 2-4 virkedager.
( dette går jeg også god for da jeg gjentatte ganger har kjøpt derifra )

• HØY KVALITET. På både design og sluttprodukt.
( det skal være sikkert og vist, for disse kan du henge lett på veggen og like lett holde rene med såpe  og vann , så dette går jeg også god for  )

Happylines er en grønn bedrift som resirkulerer alt og sparer miljøet for mye ved å unngå transport fra annet land. 
( og dette er noe jeg brenner for , dette er derfor svært viktig for meg )
Jeg vil faktisk føye meg så langt at jeg sier til deg at kjøper du en wallstiker fra dem så kan du få arrestere meg i etterkant om du ikke er fornøyd, så sikker er jeg på dem etter og ha handlet der i så mange år nå :)))


Send dem gjerne en mail om du lurer på noe , de stiller alltid opp for dine ønsker og behov i wallstickers :)


Stoler du på meg ??  ... ja så ta turen innom denne nett butikken og du vil få de vakreste kvalitets ord på veggen din :))6 kommentarer:

 1. Elsker veggord jeg også, har flere både hjemme og på hyttene i Trysil og Risør :)

  Så fint du har det.

  God helg!

  SvarSlett
 2. Syns det er kjempe stilig med vegg ord.. selv om jeg enda ikke har noen hjemme selv... Likte det store vegg ordet ditt.. Kloke ord..

  god helg

  kerstin

  SvarSlett
 3. Ja, så mye følger jeg med for tiden (pc-løs) :(at jeg ikke har fått med meg at du har flytta på deg! Men gratulerer med nytt bo og ny veggdekor ;)

  Ønsker deg en strålende helg ..

  SvarSlett
 4. heia.Da har jeg vært inne på siden deres og jammen var det mye fint ja.jeg er innom bloggen din hver dag,har liksom blitt avhengig av inspirasjonen din.Du har en kjempe flott blogg.ønsker deg god helg og masse klemmer fra Alfhild.

  SvarSlett
 5. Takk for tipset med hvor en får kjøpt veggord i god kvalitet. Det er nydelig hos deg. Lampen i innlegget under ble jo bare kjempelekker med DEN skjermen!! Kjempegøy å få gamle ting så flotte. Ha en fin lørdagskveld.

  SvarSlett
 6. Eg er enig med deg. Eg har også kjøpt mine wallstikkers fra happyline. Har det samme som det du har ute i utestova og home sweet home i stova.....kanskje eg skal sjå om eg skal kjøpe noe meir....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails