onsdag 14. mars 2012

spray dag

ja i dag tittet solen frem her i bygda og siden det har regnet nesten hver dag i mange måneder nå så var det utrolig deilig og kunne ta av seg tykkgenseren og gå ut med korte ermer i dag ..... mmmm ... og da kom plutselig sprayånden ( fornyelseånden ) og besøkte meg vet du .....  så jeg reste ned på butikken og kjøpte inn to sink og to hvite spraybokser :)))

hadde endel gammel messing som jeg drar med meg hjem fra loppisenen jeg vet du ... og nå var det dags for og ta det frem og fornye det så jeg faktisk kan sette det frem og  nyde det :)))To grusom grønne glass staker kjøpte jeg på en loppis for den nette sum av 10,- pr stykk .... de likte jeg fasongen på men ikke fargen nei '''hmm, sink spray ble løsningen og nå er de skikkelig flotte der de står i den hvite reolen og ser på meg :)) Skal kjøpe med men noen flotte lange lys til den imorgen på jobb tror jeg :))


 tre andre messingstaker fikk sink spray av meg i dag ...  og de satte jeg i sammen med tre sølvstaker jeg hadde på et brett her og du verden så fint de gikk samme :))  Nesten så man ikke kan tror det er samme stakene i det hele tatt :))  Den ene staken fikk jeg forresten av en god venninne ( helt til høyre ) og den vil hun helt sikkert ha tilbake nå når hun ser hvor fin den ble *ler* Sprayer du din gamle messing, og kjøper du inn på loppiser for og ta hjem og spraye det ??  Har du forslag til andre flotte farger, jeg er ofte besatt på hvitt og sink jeg da men .... hmm... isblått...tror du det hadde vært fint ??

2 kommentarer:

  1. Utrolig flott! Loppesesongen er vel igang, kanskje jeg må ut og finne noen lysestaker i messing... de jeg hadde har jeg jo gitt til Fretex :))

    SvarSlett
  2. Så flotte lysestakene ble! Hvilken spray bruker du og hvor kjøper du den?

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails