fredag 2. mars 2012

før og etterbilde

ja da var det vel på tide og få lagt inn et før og etterbilde av hvertfall den ene stolen min, den andre tenker jeg at jeg viser imorgen for den som vil se mer av hvordan de var og hvordan de ble :))

Denne stolen var det som sagt min snille Tante Heidi som fant til meg oppe på SIM rommet, og stor var gleden sa hun plutselig sto i tunet mitt med den ( dem )  Jeg elsker gamle stoler, for de blir så ufatteligh fine når man  legger litt arbeide i dem, jeg  får aldri nok av dem hvertfall :))

Hva synes man , litt retro så de som liker det får vel makk av at jeg malte og pusset den opp *ler*  men siden jeg ikke liker det så kastet jeg meg på den :)))

taa da, mange malingstrøk etterpå så ble denne stolen da hvit, og den ble trukket om i et gråblått linstoff som jeg kjøpte nede på jobben min Baronessa interiør, for bare kr 199,- pr meter :))

Løp og kjøp, dette er faktisk flotte linstoffer til en veldig billig penge :)))


 Je valgte og holde meg vekke fra de tradisjonelle bandene i sidene på denne stolen, og valgte heller og lime på noen gamle blonder ...  og jeg ble strålende fornøyd med dette resultatet , kan ikke bli for romantisk her hos meg nei *smiler* Valgte og og legge på et strykemerke i ryggen på dem , bare for og ha testet ut det liksom og jeg tror jeg ble fornøyd med dette også gitt.... så nå har jeg fått meg en skikkelig flott godstol som jeg ikke kan få se meg mett på ....den er såååå fine ... well ... det synes jeg hvertfall *ler* ..hmm, og han ser da ufattelig fornøyde ut han "Joey" også der han ligger og sover også da.... han liker og legge seg i de ny omtrekkede og nye oppussede stolene han der, nett som om han bare må teste dem ut liksom ...artig liten skue det der ser du *ler*
Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy
14 kommentarer:

 1. du er bare så kreativ.blir så inspirert av deg,må innom hver dag for å se hva du finner på.stolen ble kjempe fin.god helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk , det var utrolig hyggelig sagt, gjør meg glad når jeg kan inspirere noen andre også der ute :)))

   Slett
 2. stolen ble bare lekker!;) helt sant,her får man inspirasjon og kreativiteten er på topp! ha ei skjønn helg!;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar , og mange gode ønsker om en god helg sendes tilbake til deg og dine :))

   Slett
 3. kjempe fin den!! flinkingen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)) Og du verden så mye fint du fant i dag .... tror jeg må ha meg en tur jeg også en dag :))

   Slett
 4. Kjempefin :) nydelig med strykebånd på ♥
  Takk for flott inspirasjon :)

  God helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du likte det :)) Masse god helg til deg og dine også :)

   Slett
 5. Hehe. Ja Joey må jo teste om mor gjør bra nok jobb! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Joey liker de nye stolene mine...merkelig katt jeg har *ler*

   Slett
 6. Kjempeflott stol. Liker stilen. Flott med strykemerke på også. Bruker du strykeark for mørkt stoff? Ønsker deg en flott lørdag.

  SvarSlett
 7. Heisann , og takk for koselig kommentar , nei jeg bruker vanlig stryke ark for hvitt ... klipper i kanten og syr på blonde så går det så fint atte :))) Ønsker om en flott Lørdag til deg og dine også :)))

  SvarSlett
 8. Utrolig lekker! Som alt annet du lager;)

  SvarSlett
 9. DU har virkelig taket på "tryllestaven". Begge stolene ble helt nydelige ! Dette er god gjenbruk :-) Ha en skjønn søndagskveld!

  Klem Tone

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails