onsdag 21. mars 2012

skal, skal ikke

ja det faktisk det stor spørsmålet, kom nemlig over enda en flott gammel rokokkostol for noen uker siden og den er fin og hel og faktisk utrolig velholdt :))

saker er nå den , skal jeg male og trekke den om så jeg får to like stoler, eller skal jeg la den være som den er... hmm ...
Nydelige broderier i denne stolen , den andre jeg fikk tak i var jo grønn og ikke min stil i det hele tatt ... denne går jo i de samme beige tonene som den jeg malte og trakk om for et års tid siden hmm .... så den matcher jo ...selv om jeg beholder den brun...eller ...argh ..hvorfor skal det plutselig være så vanskelig da dere ??den forige ser du under her, den var mørk og grønn og ikke noe særlig flott og se på ....derfor  valgte jeg og male den og trekke den om i et flott beige linstoff....og den endte opp som dette .... den er litt mer beige en grå , bildet gjengir ikke helt den reelle fargen ... så hva skal jeg gjøre, beholde den andre som den er ...eller beholde trekket men male den i samme fargen som denne eller ...herlighet ..NÅ ble jeg totalt rådvill her jeg satt, alle gode forslag mottas med stor takk .....

15 kommentarer:

 1. Synest du skal beholden denne som den er, siden den har dei orginale flotte broderiene. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja den har jo noen nydelige broderier :))

   Slett
 2. Jysla flott som den er..... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja den er jo det , ikke sant vel :)))

   Slett
 3. Den stolen må du la være som den er :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. mmm, tror nok jeg ender opp med det ja :))

   Slett
 4. Ble kjempefin den du har malt og trukket opp men denne var jo litt annerledes så jeg ville hatt den slik en stund, merker jo fort om den ikke passer :)

  Fortsatt fin uke til deg og dine
  Klem Mette :))

  SvarSlett
  Svar
  1. mmm, tror jeg lar den være til jeg føler meg litt mer sikker hvertfall ...huff, var ikke lett dette her ...

   Slett
 5. Alltid vanskelig det der, men eg ville ha trekt den om og lagd den lik den andre nydelige stolen du har. Så kan du bruke broderistoffet til å lage pute du kan ha i stolen ;)
  Eg er og på jakt etter ein slik stol, kan eg spør kor mykje du må gje for ein sånn? Finn.no?
  Fine kvelden te deg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den grønne stolen ga jeg da ca 1350,- for på auksjon og den andre kjøpte jeg av en venninne for 1050,- , jeg jakter på de gamle stolene med løveføtter og trekk på armlenene, andre stoler vil jeg ikke ha , de blir for "nye"

   På Finn.no finner du masse rart i alle prisklasser, så vit hva du vil ha og SE den i virkeligheten før du betaler den og sørg for at den er helt fri for mott ;) Stoler under 1000,- kan umulig være "ekte" men man vet jo aldri, plutselig er man heldig og stoler over 2500,- er og ta litt vel masse i spør du meg :)) Gå på loppiser og auksjoner og gjerne på dødsbo så skal du se det dukker opp en slik stol til deg også :))

   Lykke til i jakten :))

   Slett
 6. Stilig å ha to like stoler også da :) men forstår at det er et vanskelig valg.. vakker nå også. :) Så fine egg du pynter. Skikkelig nydelige.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det :))) ja det er jo stilig med to like , men så er det jo stilig med to som bare matcher hverandre også ... huff..ikke lett dette her nei *risterpåhodet*

   Slett
 7. Kjempefin stol. Jeg personlig hadde malt den i samme farge som den andre og beholdt trekket som det er inntil videre, Veldig klorete å få til ,men jeg har gjort det,og det ble ganske bra. Uansett hva du velger her så blir det nok bra :)

  SvarSlett
 8. Jeg har akkurat samme problemet. Fikk fatt i en make stol til din en tid tilbake, og har veldig lyst å male og trekke den om. Men det er jo synd å "ødelegge" de fine broderiene og den originale fargen. Men liker egentlig ikke den stilen. Kjøpte den med hensikt å male og trekke den om, for da synes jeg de er veldig flott. Ønsker deg lykke til med valget. Blir spennende å se hva du bestemmer deg for. Mvh Merethe :-)

  SvarSlett
 9. PS: Jeg er ikke den samme anonyme som kommentaren over min. Merethe ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails