mandag 19. mars 2012

spisestuestole malingsdag


ja i dag ville jeg ta siste strøket på spisestuestolene mine, eller etestovestolane som jeg elsker og kverulere med at det heter på nynorsk *ler*

Kjøper bare denne lekre malingen her jeg nå , den gir så fløyelsmykt og flott resultat at jeg rett og slett er blitt forelsket i den tror jeg... og det gjør jo ikke noe ... for den er dryg også og man kan jo male og male i evigheter uten at det minker i spannet j o.... luksus :))
jahh, det var de stolene mine da, de skulle jo hatt et strøk til for leeenge siden , men jeg havnet jo som kjent midt i flytting her så da ble det utsatt ..helt til nå ... kastet meg over det og et strøk på alle 6 stolene og morgenen og enda et strøk på dem om kvelden og taaa daaa ......  hmm, stolene sto jo overalt her ... 6 stoler tar plass ...irriterende mye plass faktisk men skitt au ...de ble flotte og hvite og jammen men ga jeg ikke selveste spisebordet et strøk og to også ...  og for de med god husk så joda, jeg har trekt om stolene mine i samme stoffet som de gamle stolene jeg pusset opp for noen innlegg tilbake... gråblå linstoff :)) ...såhh, jaudå , da e no berre lekkert da no då :)) så kjøpte jeg med slike artige wallsticker nummer fra jobben , fra en til seks og satte bakpå stolene mine..ha ha , ble jo litt artig det vel ...eller hur ??  Nå ska jeg sy hvite fine rosetter, halvblonde greier..hmm, hva skal jeg kalle det for hmm, anyway ..de skal henge over stolene i nederste  kanten hvertfall ... slik at stolene får liksom en stor fin sløyfe på baken ...hmm ... argh, meg og forklaringer ....*risterpåhodet* kommer hvertfall bilder når jeg er ferdig da dere ;) 10 kommentarer:

 1. Åh så lekkre stolene dine ble :))
  Blir spennende å se de ferdigstæsjet med den sløyfa på baken :)))
  Smart med nr på stolene :)

  ha en fortsatt fin mandag og uke
  Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det kommer nok bilder når jeg finner litt tid til og lage de ferdig.... spennende :))

   Slett
 2. Hallo i luken. så artig med de nummererte baksidene på stolene.du er jo bare et unikum med nye ideer. hærlig. ha en fin dag videre.ps skulle egentlig ut i hagen i går,men det begynte faktisk å snø.OG TRU DU MEG; I MORGES VAR DET 25cm ny snø,ka du tytje? klem fra alfhild

  SvarSlett
  Svar
  1. SNØ er IKKE gøy, eller rettere sagt snø er gøy i DESEMBER , og ikke to måneder før 17 mai liksom... nei da skal det være vår og bare vår :)))

   Slett
 3. De ble fine :)
  Artig idè å butte nr bakpå stolene! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. ja det kom jeg på da vi fikk inn nummer i wallstickers på jobben min , grublet lenge på hvor jeg skulle bruke dem og siden jeg hadde nummer 1 - 6 å passet det jo supert på stolene mine :))

   Slett
 4. Kjempe fint!!
  Du er sååå flink!!

  Klem Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk , klemmer masse tilbake :))

   Slett
 5. Kjekkt med gamle malte spisestuestoler. Likte ekstra godt tallene bak.

  SvarSlett
  Svar
  1. mmm, gammelt malt er bare så mye gøyere en nytt .... *klem*

   Slett

Related Posts with Thumbnails