mandag 26. mars 2012

gjenbruk av gammelt vindu

Jeg hadde  enda et gammelt vindu liggende her og siden jeg hadde ledig plass på den ene veggen i suen min, så valgte jeg og ta dette vinduet inn og dekorere det litt og bruke det som bilde/ veggpynt.... og de ble både enkelt og flott , rett og slett :)


Vinduet er et het vanlig gammelt vindu, men hadde litt problemer og finne ut hvordan jeg ville ha de siden det liksom er helt og ikke hadde ruter i rutene, er litt lettere og ah de til dekor da synes jeg , men jeg kom plutselig på at vist jeg satte på en walsticker så kunne det blir bra..... Kjøpte med meg et flott sticker fra jobben og satte igang, det hvite som du ser inni/på vinduet er borte nå, er bare litt hvitt dugg etter rengjøringen jeg hadde på det :))Se så slitt og rustikk det var ...det er så fint, jeg liker det når det synes at det er gammelt original og ikke nylaget  gammel....  og så gøy med hengslene som da fungerer som opphengskroker når det kom på veggen :))


 taaa daaa, slik ble da det ferdige resultatet her hos meg , jeg er fornøyd og jeg har allerede en plan for de andre to gamle vinduene jeg har liggende her , må bare finne litt tid til det først  .....  hmm, og kommer tid kommer råd sa alltid min mor til meg og vet du  :))
Har du brukt gamle vinduer på denne måten ??19 kommentarer:

 1. Lekkert :)
  Flott med ord på!
  Har brukt et gammelt vidu på en annen måte, ble ukensvinner på tid for hjem på tv2 med det...


  Ha en flott uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så artig at du var på tv med det , link til innlegg .... hva du gjorde med vinduet da...ble jo skikkelig nysgjerrig jeg nå ...tror jeg durer inn til deg på besøk jeg :)))

   Slett
 2. Utrolig flott!!! Du har virkelig en gjennomførst stil må jeg si :)

  Ikke som her i huset da alt er arv etter familiemedlemmer, men jeg anser meg selv som fortsatt i etableringsfasen, tenker at det er lov selv om man er 28 år, hehe :)

  Ha en strålende dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nåja , gjennomtenk stil, hmm...er det stil jeg har da... blander jo hummer og kanari jeg , men det er hvertfall min egen stil det som er her da... *ler*
   ønsker om en strålende dag til deg og dine også :))

   Slett
 3. Så fint, du er så kreativ og flink. Veldig enig med deg i det du sier at det er vakkert med naturlig slitte ting ikke noe som er malt shabby for å se gammelt ut:-) Dårlig med skatter på sist loppemarked du, tenkte på deg. Fant noen blomsterpotter o.l i friske farger som jeg er glad i. Møtte vel mammaen din og mener jeg. Det var hun som kjøpte grindsengen av meg, ikke sant?
  Ha en fin dag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemmer nok det vet du , hun kom med en stilig litt gøyal lampeskjerm hun hadde funnet der borte, den gleder jeg meg til og ta fatt på :)))

   klem og masse gode ønsker om en fine dag til deg og edine også :))

   Slett
 4. Nydelig vinduet ditt ble!
  Og plasseringen i stua er helt perfekt.
  Liker stilen din eldig godt - en salig blanding av nytt og gammelt, satt sammen på en stilig måte.
  Ønsker deg en fortsatt fin fin dag!
  Titti-klæmm!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for hyggelig kommentar, ja den stilen min tror jeg er skikkelig godt blandet... litt hummer og kanari *ler*

   Slett
 5. Kjempefint du har ordna det vinduet! Fint å bruke gamle ting om igjen! Skal kose meg med din fine blogg i kveld! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, ja jeg elsker gjenbruk og finner stort sett alltid på en måte og bruke ting om igjen på :)))

   Slett
 6. Underbart fint!!
  Du får det till du!
  Klem Irene

  SvarSlett
 7. Det er noe eget over det gamle ..treverk og metall.. værbitt og slitt og en helt fantastisk patina..

  Hvis du ønsker å prøve lykken på et gavekort-ønsker jeg deg velkommen inn på bloggen min ..I morgen bør du følge med =))

  ha en fin fredag

  Kerstin

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja dess eldre det er, jo finere i mine øyner :))) ohh var litt for sen til og få med meg gavekort utdelingen jeg nå vist ...æsj og ..... men fyker inn og koser meg i bloggen din allikevel jeg :)))

   Slett
 8. hva med å lage glassbord/salongbord av stort vindu?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails