mandag 26. juli 2010

To nye sommerkjoler


Jeg brukte dagen i går til og hekle to bærestykker i deilig mykt bomullsgarn, og dagen i dag til og klippe ut og sy på to søte stoffer i sommerslige farger :0) 
Den minste kjolen har fått hårband som passer til.

Disse kjolene er urolig søte på små sommerslige piker, bare syns at jeg ikke hadde modell som kunne ha dem på seg på bildene.... tror jeg må gå på leit etter et par modeller i bygda *ler*

Er du innteressert i dem så gi meg en lyd,
for begge disse to sommer kjolene legges ut for salg :o)
Kjole nr 1 har hvitt bærestykke heklet i mykt bomullsgarn , kantene rundt er her heklet inn med farger som går i dus rosa og lime og stoffet i underkant er også et lett og fint bomullstoff som matcher fargene i garnet :o)Kjole nr 2 er heklet i gjesdals bomullsports garn og dekorert med natur knapper formet som sirkler og eple :o)  Dette matcher godt med stoffet under som er et utrolig lett og mykt sommerstoff i rosa og brunt.Ikke lett og ta fine bilder ute når det blåser slik som det gjorde i dag, 
men vil du se flere bilderr så bare si ifra, så skal jeg prøve og ta noen flere av dem  :o)Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. For noen nydelig kjoler du har laget!!! skulle ønske jeg var småpike igjen jeg nå ;) Flott inspirasjon på bloggen din også, blir vel så jeg titter innom flere ganger hos deg!

  klæm

  SvarSlett
 2. Så utrolig skjønne kjoler. Hvis det blir aktuelt engang vet jeg hvem jeg skal kontakte for å få sydd kjoler, nydelige!

  Klem, C.

  SvarSlett
 3. Å du o du, så nyyydelige disse var!
  Du er så dyktig!:)
  Jeg har funnet den perfekte plass for den nydeligste vimpel jeg fikk av deg (titt gjerne innom bloggen for å se)
  Ønsker deg en knallfin ny, flott uke ;)
  Klem fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 4. Nydelige kjoler :D
  Må bare si tusen takk for den som Julie har fått, den var så utrolig nusselig, skulle ønske eg var så kreativ at eg kunne laget barnekjoler selv :)

  Hilsen Henriette

  SvarSlett
 5. Så nydelige kjoler! De var så sommerlige og skjønne. Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min. Denne bloggen var fantastisk flott så jeg legger den i bloggrullen min så jeg får med med oppdateringer :)

  Håper du har en fin tirsdagskveld.
  Klem, Monica

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails