tirsdag 27. juli 2010

Etterlysning - kremmerhuset ....


Jeg kjøpte for en tid tilbake dette utrolig flotte setter fra Kremmerhuset, av en nettveninne ...  og nå har jeg kommet frem til at jeg vil ha mer.... vil ha masse mer .... men det er jo umulig og få fatt på her jeg bor.


Har du dette settet liggende, eller muligens deler til det som du kunne tenke deg og selge til meg ?
Eller muligens du vet hvor jeg kan få tak i deler til det ? Blir utrolig glad om noen kan hjelpe meg her, for jeg er forelsket oppover ørene i dette nydelige settet og jeg har jo bare til to kuverer nå .... og det er jo ikke nok i det hele tatt .... sukk ....
Det jeg har er det du ser på bildene, og er hovedsaklig innteressert i flere kopper og fat og asjetter, men alt er av interesse .... jeg aner jo forresten ikke hva mer det finnes så  jeg blir KJEMPEGLAD om noen kan hjelpe meg her :o)Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

9 kommentarer:

 1. Prøv Kremmerhuset i Molde, mulig de har igjen av det. Jannike, Molde :)

  SvarSlett
 2. Kva heiter dette settet?
  Lettare å leite etter det for deg når ein veit namnet på det. :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Ikke så lenge siden jeg så deler av det på Kremmerhuset i Trondheim, City Syd. Kan jo sjekke igjen neste gang jeg er der.. Men ikke sikkert det hjelper deg?!

  SvarSlett
 4. De har det her på Kremmerhuset i Bodø, Mener det heter Hedda, men er ikke helt 100% sikker. Så det der i dag, når jeg var innom en tur.

  SvarSlett
 5. De har dette settet på kremmerhuset på Ski Storsenter, sånn hvis du skulle være i nærheten en gang :) Lykke til med letingen!

  SvarSlett
 6. De aller fleste Kremmerhus har de fleste delene av denne serien inne fortsatt. Edda er navnet på den, og om du synes det er for langt å reise til en av butikkene i Bergen eller Haugesund/Karmøy, er helt sikkert en av butikkene behjelpelig med å sende det du trenger i oppkrav.

  SvarSlett
 7. Tusen hjertelig takk for hjelpen alle sammen, og nå har jeg tom. navnet på settet så nå blir det telefonrunde her ... STOR klem til dere alle sammen <3

  SvarSlett
 8. Ja, dette settet er nydelig, har drømt om dette selv jeg, men er vel for sent ute forstår jeg...lurer på hvorfor slike fine servise går ut av produksjon:/
  Ønsker deg en nydelig helg, klem hanne

  SvarSlett
 9. Serien har ikke gått ut av produksjon selv om noen butikker er midlertidig utsolgt.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails