fredag 23. juli 2010

Nye wallstickers ....igjen ....

Sukk ja, er vist ikke bare hagedam vi er blitt hektet på .... wallstickers har vi  vist også forelsket oss i.  Det ble en noen nye og rett og slett kjempeflotte stickers på siste bestilling. Noen av dem har jeg funnet plass til allerede :o) Som du ser så havnet den ene over Tv vårog der passet den kjempeflott synes vi :o)


To av de litt mindre stickersene fant jeg ut at passet utorlig fint på kanten av det gamle nostalgiske spisebordet mitt ......  og joda ...jeg vet  det er dårlige bilder... jobber iherdig med og få meg nytt flott kamera.... må bare blidgjøre mannen litt og finne ut hva kamera jeg vil ha meg... er jo så sinnsykt mange flotte og velge mellom....

så alle gode forslag mottas med takk - hvilket kamera bruker du  ?
Det er ikke bare wallstickers nei, her finnes mange flotte Emaljeskilter også  hos meg for tiden .... hvorfor det er blitt sånn, ja det vet jeg jammen meg ikke .... bare startet med en og dermed var det gjort....* ler*Har du  mange Wallsticers og Emaljeskilter hjemme hos deg ?

Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

4 kommentarer:

 1. Kjempefint ble det,er flott med wallst. ja. Har kjøpt flere jeg også men har ikke fått dem opp enda. God helg til deg. :)Klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Fint med wallstickers.

  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Anine

  SvarSlett
 3. Wallstickers er veldig fint! Har noen få, men ser ut som om det blir flere :) Liker godt emaljeskilt også -og nå finnes de jo overalt!
  Så utrolig kult med dam med koi-fisk i!!!

  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 4. Så flotte wallstickers!
  Jeg elser det, har ett par hjemme også.
  Men ønsker meg fler ;)

  Forøvrig bruker jeg nikon d40,
  Det har alt man trenger, koster ikke skjorta og
  er veldig bruker venlig =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails