mandag 5. juli 2010

da var ferien over for denne gang ....


Første dag på jobben etter ferien er unnagjort og det var faktisk utrolig gøy og være tilbake !!

men jeg grubler jeg vet du , denne gangen er det spørsmålet og hvor ble egentlig feriedagene mine av ?? Det er egtlig utrolig hvordan man bare går gjennom dagene i løpet av året, og bare venter og venter på når man endelig skal få ferie ... den kan liksom ikke komme fort nok ... så er den der...plutselig er det blitt ferietid .... den etterlengtede ferien vår står endelig for døren .... ohh ... alt så planlegger man derfor alt man skal gjøre i denne ferien .... og hvor gøy det skal bli og alle de late sommerdagene man bare skal nyyyyte.så ..... hva skjer ?

Første uken er man  på høgeste gir og bare grubler over alt man endelig skal få gjort i hus og hage og så er man så glad for og slippe unna jobben ... jippi .... vi har ferie !!

Midterste uken er man blitt litt avslappet og prøver og nyte tilværelsen ... bare håpe at finværet kommer så man kan få gjort det man så gjerne ville gjøre... uken går og finværet lar vente på seg .....


Og så kommer siste uken hvor man liksom bruker hver eneste dag på nedtelling og sukker og akker på at nå er snart ferien over og man må tilbake igjen på jobben .......Så plutselig var man på jobben igjen ... hverdagen har hentet oss inn igjen ... hmmm, der er jo egentlig litt  rart med det ..... man har faktisk savnet jobben og man har faktisk hatt tre uker ferie uteen og helt ha fått noe utav den ... hmm .....merkelig ..... utrolig merkelig  !!

Hvor ble det av ferien og hvor ble det av alle planene og du verden ... hvor ble det av de tre ukene mon tro ... alle andre har jo såååå  mye lengre ferie en det jeg følte jeg hadde denne gangen !!Ps : alle bildene jeg bruker i bloggen min er tatt av meg og er derfor mine  
- vær så vennlig og respekter det og spør meg om løyve før du tar dem med deg !Har du hatt ferien enda ?  Føler du det også på denne måten ?


Ønsker dere fortsatt en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

7 kommentarer:

 1. Uff ja. Feriedager har det med å forsvinne fort..men vil tro du har kost deg i ferien:) Selv er jeg nylig ferdig som student, og har derfor en u-frivillig ferie..dvs jeg søker jobber, og håper jeg får jobb etterhvert.. for penger trenger man jo:) men jeg passer på å kose meg nå om dagen..

  Ønsker deg en fortsatt fin sommertid.. kan jo være deilige kvelder selv om man er på jobb om dagen:)
  Klem fra Thea

  SvarSlett
 2. Ja, gerien går fort...dessverre. Du får begynne å planlegge neste ferie;)
  Et lite tips ang. bildene dine. Merk dem med navnet på bloggen din eller ditt eget navn!! Det gjør jeg. Da står det ihverfall på bildene hvor de kommer fra;)
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 3. obs..mente ferien:)
  Går fort i svingene:))

  SvarSlett
 4. Åja, ferien går fort!
  Her har vi den til gode enda, har ikke ferie før om halvannen uke. Da skal vi kooose oss på Hvaler! Godt å reise vekk et par uker :)
  Nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
 5. Du traff spikeren på hodet der, ja :)
  Jeg venter og lengter etter ferien min...halvannen uke til... og så.. oops, der var den over for denne gang!

  Kos deg på jobb!

  PS! Nydelige kjoler du har laget...

  SvarSlett
 6. Så snilt at du vil undersøke det for meg, tuuuuusen takk =)

  SvarSlett
 7. Heisann
  er tilbake på jobb etter tre ukers ferie...og jammen gikk de fort!!
  Har da vært to uker i syden...så ikke så rart ukene forsvant!!
  Nydelige kjoler du syr forresten!!

  Ønsker deg fine sommerdager :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails