søndag 18. juli 2010

Fy flate for en sommer.....


Ja vet du, jeg blir rett og slett gal her jeg sitter ... regn - storm og jaggu haglet det ene dagen også ... ER det mulig... vi skriver midten av juli.... hallooooo ... der er sommer liksom ...  Jeg trenger soooool ... !!

 Ja for nå er det hagedammen jeg strever med og få ferdig her .....  kan ikke står ute og grave i molden rundt den når det stromer rundt ørene på en liksom...  ARGH ... er så lei... hvor ble det av sommeren da ???

Jeg som har såååå store planer ... skal grave og gruse en fine sti rundt hele dammen,  og så skal jeg lage en stor sitteplass på ene kanten og ikke minst lage bro over den .....  men jeg trenger fint vær......  sukk .... må vel vente til neste sommer tenker jeg.... sånn er det ... 3 uker sommer på vestlandet om en er heldige.... hmmm .. .tro jeg flytter .... til et varmere sted ... og tar dammen min med meg ...nemmelig .....
vannliljenen spretter nå frem oppi dammen da...  ja for vann får de tydligvis nok av *ler ironisk * 
Så har jeg lagt leke slanger rundtom for og holde måkene unna fiskene mine.... de næler vist ikke de for og stupe rett ned og ta dem nei .... men de respekterer ormene ser jeg... holder avstand nå ... helsdigvis.... 
jahhh , det hjalp jo litt og få syte seg litt her på bloggen min da.....  og som du ser så står støvlene mine  selvsagt fremme , klar til bruk hver dag . ....   sandalene og andre sommersko ligger henslengt langt inni skoboden her.... trenger ikke ta dem fem engang.....  sukk .....


Hvordan er det der du bor ??  Har dere fått en fine sommer ??
Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy


6 kommentarer:

 1. Dette været har vi ikke fortjent. Været her har jo mest av alt minnet om høststorm. Men idag skinner SOLA (hurra!!!).
  Så flott det ble med hagedammen, lekkert.
  Og med bro over, blir spennende å se.
  Nå håper jeg bare værgudene vil være litt på lag med oss.
  Ønsker deg en fin søndag og håper været er bra.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Hei så nydelig damm!!!!! Rålekker ♥ Ja sommeren lar vente på sej , dette har ikke jeg opplevd før tror jeg....;o/

  Jeg baker ciabatta....og blogger innimellom...blir vel en biltur senere....:))

  Ha en fin sommer videre!! :)

  SvarSlett
 3. Håpar finværet kjem no, no skal vi ha tre veke med ferie. Pleier jo alltid å klaffe sånn at dei finaste veken er når vi har ferie. :)

  SvarSlett
 4. Uff ja :o(

  Nydelige dammen din!!

  Sjeldent me har masse fint sommarver her på vestlandet da, men likavel!

  Ska jobba ei veka og så ha 3 veker ferie, og ser ikkje vekk fra at me pakke i bilen og sette nasen mot varmare strøk...

  SvarSlett
 5. Ja nå har vi pakka samen og dratt heim frå hytta. Klarte ikkje og sitja innstengt der, mens regnet hølja ned. I dag skinner sola, men nytt lavtrykk til kvelden og på langtidsvarselet var det ikkje antydning til sol på yr.no.
  Så nå stopper vi hjemme noen dager og ser om det blir bedre.

  SvarSlett
 6. Så fint du lager det til:) Blir kjempebra!!

  Vi har nettopp kommet hjem fra tre ukers ferie med over 30 grader hver dag så jeg kan ikke klage:)- men håper for alle andres del at det kommer litt godvær her også snart:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails