torsdag 22. juli 2010

Stolte Patrick har fått seg Koi fisk


Ja det bare måtte gå sånn vet du, først kom dammen ... så kom den nye store fontenepumpen med alle slags filter og uv lys......så ble det gullfisk ... og dermed var veien til Koi bare blitt så alt for kort...... Hmmm, skal ikke mye fantasi til for og finne ut at dette er en sinnsykt vanedannende hobby ..... men du verden så gøy det er.... Anbefaler alle og lage dam i hagen jeg :o)

Koiene  jeg kjøpte i dag er nå 15 cm og kan etter forholdene bli hele 140 cm .... oooohh my ....men at den blir det i min dam er vel heller usikkert, de vokser  vist  i størrelse etter hvor stor dammen den bor i er ... og siden jeg har medium dam, blir det vel mediun Koi her hos meg.
Klart man har navn på dem, alle kjæledyr må jo ha det ... så her ble de 2 koiene døpt for Smith og Smule ......  og de 4 store gullfiskene ser ut til og bli hetende Keiko, Tufsa, Nemo og Mio ...Det som er skikkelig gøy er at koien kan bli skikkelig håndtam, joda du leser riktig ...koifisken blir så tam at den kommer oppi hånden din og får for ;o)
Så her skal det jobbes med efektiv koi tamming *ler* Bildet av denne håndtamme Koien er lånt fra  AkvariesidenØnsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy 

4 kommentarer:

 1. Husk at de må få komme inn i vinter da, med mindre dammen er så så dyp, slik at den ikke blir gjennomfrossen, men det regner jeg med at du har tenkt på før du kjøpte dem:) Lykke til!

  SvarSlett
 2. Hei på deg, joda her skal alle fiskene overvintre inne - er planlagt fra starten av det :o)

  SvarSlett
 3. Dette GLEDER eg meg til å følge utviklingen på! SPENNENDE!!! Det er skikkelig kjekt, en stoooor hagedam er tegnet inn på arkitekt tegningen vår over huset me skal bygge i Anqoun(Sør Libanon) Skal bli ekstatisk GØY!!!

  KOS deg og nyyyt den nydelige hagen!!
  Ha en herlig helg også!

  Klem & Kos fra Vibbedille ;))

  SvarSlett
 4. Hei. Så gøy med fisk i hagen,ser ut til å være svært fornøyd han vakre gutten din. :)) Klem.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails