søndag 11. juli 2010

Mini hage utstyr fra Baronessa

Ja ... da jeg var der nede ene dagen så bare sånn helt plutselig så  fant jeg dette mini verktøyet, jeg falt pladask for det ....  Hva det kan brukes til sier du ? ha ha, nei det er velfor lite for det, men du verden så søtt det gjorde seg i denne lille skålen med blonder og steiner med tekst.  

Jeg har det med og falle for de merkligeste duppedingser og dra det med meg hjem, bare fordi at jeg synes det var så søtt - stilig eller skjønt , ja eller vha so mehlst egentlig ... *ler litt av meg selv* ..... noen andre som kjenner seg igjen her eller ??  Kan da umulig bare være meg som er slik .... eller .. *grubler*og du ... det er så utrolig gøy og vinne en Give Away når pakken som kommer er så kjempesøt som dette her .... jeg ble kjempeglad .... alt det herlige jeg vant av henne er tatt i bruk , så tusen tusen takk for den herlige presangen Karianne - Huset i Svingen :o) 

Jeg kan nesten ikke vente på og lage en ny Give away her igjen jeg også ... jeg burde jo så absolutt ha feiret at det er langt over 10 000 besøkende på bloggen min siden den startet i Februar i år.... Må bare gruble litt til på hva jeg skal ha som premier denne gangen :o)Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

5 kommentarer:

 1. Heldige du, flott premie du fekk deg.
  Likte godt det skiltet med Foccacia pppskrift på.

  Har laga ein GiveAway på bloggen min. :)

  Ha ein fin søndag. :)

  SvarSlett
 2. Kjempe flott gave du har fått deg. Heldige du!
  Ha en vidre fin dag!
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 3. Yupp eg har fri på mandag. Møtes på Yngves då? :)

  SvarSlett
 4. det gjør vi .... skal vi si klokken 11 halv 12 tiden ??

  SvarSlett
 5. Yupp det gjere vi.
  Ringer før eg køyrer heimante. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails