mandag 19. juli 2010

hagedammen har begynt og ta skikkelig form....

ja i dag har vi virkelig brukt dagen effektivt .... selv om jeg var på jobb halve dagen klarte jeg faktisk og finne noen ekstra krefter og ofre på hagedammen min.... igjen .... ja du vet , her bare en smi mens jernet er varmt... litt sol på himmelene og vips var vi i gang her......  Vi fikk bestilt og tilkjørt kjempefine hvit singel ...
dyrt - ja ... fint -  ja .... konklusjon ......   ja + ja  =  supert !!

Vi gikk på steinslang *ler*  fo0r og finne noen store fine natursteiner  ... trengte store steiner og dekorere rundt kanten med.... så vi kjørte av gårde i begge bilene... og dermed  gikk det fort og greit og fylle opp bagasjerommene  * ler enda mer *  

Fikk tom. levert flott sterk hagefiltduk på døren i dag .... den klippet vi til og la rundt  i de delene vi hadde gravet klart for grusing :o)   Mannen graver og jeg klipper...  super duper fordeling av arbeidet som du ser ;o)begynner den og bli som jeg hadde planlagt ... men du vet ... det finnes enda rom for de små forbedringene...har du forslag så vit at de  motas  med stor glede :o)

Nå bare må jeg på shopping runde og finne de perfekte dekor figurene til og ha rundtomkring her.... har du noen gode forslag til hva jeg kan bruke mon tro ?? 
og vips ... noen timer etter ser dammen vår slik ut....Taaaa Daaaaa  .....Hmmm , begynner du og bli lei av og høre om denne hagedammen min nå ? 
Lover deg en helt annen bloggings imorgen.... men du vet, en blir bare så utrolig giret når en er midt oppi et slikt stort prosjekt..... er det ikke slik med alle da mon tro ??


Ønsker dere en strålende dag alle sammen :o)
Jeg setter også kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Klem fra Babsy

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails