søndag 4. april 2010

Våren er kommet til hagen minEndelig er det blitt April og snøen er blitt borte - hagen min er igjen blitt grønn og fin og rundtomkring ser jeg små spor om at våren ... joda våren er på vei imot Husnes i full fart .... Krokusenen strekker seg mot solen og jammen meg var det blitt fire forskjellige farger i år, der som det bare var en farge i fjor ..... i år var det både gule, hvite og mørke lilla og også noen søte lyselilla men hvite striper på .... nydelig fine er de :o)

Hvilke blomster har du i hagen din ??  Er de kommet frem enda ??


Jeg velger meg april

I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,
-dog fred er ei det beste, 
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,-
i den blir somren til!

Av Bjørnstjerne Bjørnson


Tullipanene mine er også på god vei frem i dagen, ohhh ... jeg gleder meg så mye til jeg kan høste av vårens herlige planter ta dem inn og sette dem i fine vaser og bare nyte at det snart er sommer ...Påsken er jo også over, så imorgen skal det pakkes vekk alt det som er gult , gleder meg til jeg kan vaske ut  huset og sette frem alle sommerens flotte dekorasjoner , trall lala laaaa  har vist fått helt sommer bølgen over meg jeg allerede...må være solen som skinte fra sykfri himmel i går.... 

Ser du også frem mot sommeren nå ??
Merci pour la visite et l'accueil chaleureux de retour mon ami.
Babsy

Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

5 kommentarer:

 1. Herlige bilder. Ja, er det ikke herlig med våren.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 2. her var det vår ja,bor vi i samme land...??
  Herlige bilder!

  SvarSlett
 3. Hei hei :)

  Koselig at du tittet innom hos meg igjen :) Jeg var så innmari glad da jeg fant disse to komodene på finn. Fikk begge to til 1000 kr per stk,og det er jo en bra pris :) har malt tv-benken også om du ikke har lest det innlegget hos meg :)

  Du får bare holde utkikk på finn etter en sånn komode :) Tror det er lettere å finne den der, enn på loppemarked og bruktbutikk. Pluss at du også har større sjangs til å få en god pris hvis du unngår bruktbutikken :)

  LiljeHvit

  SvarSlett
 4. Hej Babsy,
  Tusen tack för din rara hälsning hos mig. Vilka härliga vårbilder du bjuder på, jag har faktiskt sett att vitsipporna är på gång hos oss - underbart !
  Ha det så gott.
  Kram/Marita

  SvarSlett
 5. En fantastisk årstid, elsker våren...og det er gode meldinger for helgen også...herlig! God helg til deg og dine!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails