fredag 16. april 2010

Hjemmelagede duker


I forrige uke kjøpte jeg meg masse nye blonder, ja for jeg hadde planlagt at jeg ville ha meg noen nye duker og puter og litt sånn, de som kjenner meg vet jo det at jeg elsker og dulle på hobbyrommet og lage ting og tang som ikke alle andre har. Denne gangen ble det to duker, en stor og en litt mindre.


Jeg tok først og laget meg noen flotte strykemerker i mitt psp program, printet det ut på strykeark og klippet fint rundt kantene klart til og stryke på duken jeg skulle lage. Så tok jeg frem noen meter av den blonden jeg følte passet best til det bommuls lerret jeg denne gangen valgte og sy meg duk av.


Så sydde jeg først blonden på duken, så strøk jeg på strykemerkene i hver hjørne på duken, strøk litt lenger en normalt for og få dem litt gule  for og få den litt gamle looken på dem. Strøyk litt store merker på den store duken og litt mindre på den mindre duken. og vips... da hadde jeg to nye nostalgiske duker  i stuen min.

Joda, jeg vet at den ikke var strøket ferdig, men var så ivrig på og stryke på strykemerkene og på og vise dem fram, at jeg glemte og stryke selveste duken før jeg blogget den, men det er meg i et nøtteskall vet du ... veeeeldig typisk meg, blir for ivrig rett og slett *ler*


Joda har også noen av de flotte fuglene jeg kjøpte fremme enda, de er jo ment for påske da men de er jo så nydelige at jeg valgte og ha 3 av de 6 jeg kjøpte fremme, og den ene er som dere sikkert vet valgt ut som 2 plass gave på min give away som du finner nederest i innlegget.Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy


3 kommentarer:

 1. Hei og god morgen.
  Er bare inne for å ønske deg god helg. Nydelige duker.
  Kos deg.
  Klem Kristin

  SvarSlett
 2. Skjønner at iveren etter å vis det fram tok over,hihi. Ble kjempefint!!!

  SvarSlett
 3. Så flink du er.
  Nydelig duk.
  Ønsker deg en flott helg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails