fredag 16. april 2010

Jeg elsker isblått ....


Og i dag så bare fant jeg så utrolig mye fint nede på Nille , jeg ble rett og slett overasket over alt det fine de hadde fått inn, anbefaler virkelig et besøk ned dit for den som nå vil dekorere litt med fine ting til forsommeren. Jeg fant meg noen aldeles herlige sommerfugler i dag og de var i den herligeste isblå fargen som jeg er så veldig veldig svak for, har veldig store problemer og gå forbi det, når det ligger sånne vakre  ting der ja.......


Denne nydelige sommerfulen kan henge og den er laget i glass og når jeg hang den i vinduet mitt på de hvite lenkene som henger der, så traff solen dem og du verden så fint det var, men du vet ...det var selvsagt umulig og få fanget det på bilde.... bildene ble overhode ikke så fine som det var i virkeligheten nei.... tror virkelig jeg må innvistere meg i nytt kamera... *setter meg en notis bak øret


Tror jeg vil ned igjen, må ha noen flere slike, mulig i hvitt eller andre søte farger  og de var utrolig rimelige også, betalte bare kr 24.90,- for en 2 pakning , og det kan en ikke si noe på vel ??


Kjøpte også disse søte sommerfuglene her også rimelige kr 24.90,- for en 6 pakkning, de var søte med at de hadde denne klypen under så de kan henges akkurat der hvor en vil ha dem .... jeg fant mage søte plasser her hjemme jeg.... og de ga fine sommerstemning i stuen min...ikke så mye som skal til når en har så mye hvitt egentlig...


Disse sommerfuglene var også artige, med klisterlapper på baksiden så de kunne limes på der hvor du ville ha dem og dermed hengte jeg noen på de hvite lyktene jeg kjøpte med meg hjem fra Elkjøp , lyktene koster kr 39,- pr stykk. men siden de var helt hvite, så synes jeg at sommerfuglene spritet dem godt opp jeg , hva synes du ??


Den lysestaken jeg sprayet hvit ene dagen og som jeg egentlig ikke likte så godt ble liksom litt friskere med en liten sommerfugl på deg, synes du at den passet godt inn der  ??


På en hvit dekorpotte festet jeg den ene... frisket opp med en gang... sukk, jeg er så utrolig glad i det hvite og isblå sammen.... men passer meg for at det ikke skal ta helt overhånd her  hjemmet mitt ... prøver hvertfall men det er ikke alltid like lett nei *ler*

Hva gjør du for og friske opp inne til forsommeren ?? og har du startet på det enda ??  Liker du og bruke sommerfugler som dekor i huset ditt ??


Jeg  foretar  trekningen den 01.05.10


Jeg setter kjempestor pris på en hyggelig kommentar min venn.

Babsy

6 kommentarer:

 1. Hei, så herlige sommerfugler du har kjøpt deg, gjorde seg godt på lyktene dine.

  God Helg.

  SvarSlett
 2. Kjempesøte sommerfuglar! Hadde jentebursdag her forrige helg, da dekorerte me med sommarfuglar i kvitt, rosa og blått! + sommarfugl-kake:)

  Ha ei flott helg!

  SvarSlett
 3. Hos Nille har de en del søte småting. Jeg kjøpte nylig noen søte små klesklyper som jeg bruker på minnetavlen jeg laget i går. Likte kjempegodt dukene du har laget deg. Legger meg til som følger hos deg. Du er selvfølgelig velkommen til å gjøre det samme hos meg hvis du har lyst.

  SvarSlett
 4. Nydelige sommerfugler.
  De gjorde seg godt som pynt på lyktene dine!

  Ha en fin kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 5. Sååå nydelige disse var, ja jeg tror jeg må en tur på Nille i morgen :) Takk for supre tips!!♥
  Turkis er en lekker farge nå på våren og sommeren!
  Me like!!♥
  Takk for din aldeles herlige hilsen ang maleriet, tuusen takk!!♥♥♥
  Ønsker deg en fantastisk herlig helg lille venn!!
  Goklem fra meg
  Anki

  SvarSlett
 6. Hei, og tusen takk for kjempekoselig hilsen hos meg!
  Ja, nille er en undervurdert butikk. De har mye nips og naps for en billig penge, og mye skrot og rot.. men her og der kan man finne nydelige saker til en billig penge :) Har selv noen sommerfugler derfra, og litt annet!
  Kjempefine lykter, og så dekorativt med somemrfuglene på. Flinkis :)

  KLem fra ida

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails