fredag 9. november 2012

tilbake på jobb


Endelig følte jeg meg frisk nok til og gå tilbake på jobben , har jo lagt i 3 uker med både hodeverk og nakkeverk og all slags verk ... en jeksel "sprakk" og kakk helt av seg selv og jeg endte hos tannlegen og etter det føler jeg meg helt fin igjen ... tro det eller ei...var nok den som var problemet fra dag en gitt....



Hmm,, egentlig  bare litt rart at legen ikke fant utav det da.... ja for jeg hadde vondt alle veier utenom i tannen faktisk .... tannverket kom først ene dagen her da tannen lutselig knakk helt av seg selv... må ha vært en betennelse eller noe oppi der...ikke v3et jeg , jeg bare jubler over at jeg er "frisk" og at jeg endelig er tilbake på jobben min .....  well...skal jo tilbake til tannlegen neste uken da men har sSTOR tror p åat det blir enda bedre da også .... selv om tannleger er det aller veste for meg her i verden , jeg gjør faktisk nesten hva som hva som helst bare ikke 3 uker til med disse plagene en gang til :))))




5 kommentarer:

  1. Så bra du fant ut av det;):) tenner skal en ikke undervurdere;)
    Trakk siste visdomstanna mi igår, og idag kjennes det ut som det er noe betennelse på vei:( får avvente helga og se om det gir seg av seg selv;) men vondt det er det.
    Ønsker deg en riktig fin kveld videre:) klem fra linn

    SvarSlett
  2. GLAD FOR DU ER TILBAKE NINA <3
    OG SELFØLGELIG ATT FORMEN ER BRA IGJEN<3
    KLEM FRA ELI:)

    SvarSlett
  3. Bra du fekk hjelp og vart kvitt smertene.
    Eg var borti noko lignande, og alt kom frå ein jeksel.

    Du er velkomen til å ta del i Gi bort på bloggen min :)

    God helg !
    Nattaklem frå Anne-Mari

    SvarSlett
  4. Leger tenker jo aldri på at noe kan komme fra tennene.
    var jo heldig for deg at tanna sprakk :)

    Klem fra Inger

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails