onsdag 8. februar 2012

strikke strikke

joda om kveldene er det blitt ganske kjedelig og bare sitte her helt aleine, det er noe jeg kommer til og slite med tror jeg ...men vet du , jeg kastet meg på strikkepinnene og heklenålene mine jeg og det gir raske resultater ja .... en pute  pr kveld til nå *ler* joda det er sant , men jeg bruker tykt fint  Viking Alpakka garn også da og på pinner nummer 5 og 6 så går det radig unna her *ler*

( Viking Alpakka koster på Baronessa kr  39.50,- pr 50 g nøste


 denne puten puten heklet jeg på en, to, tre med et hvitt tykt Alfa garn med litt sølvglitter inni :) Jeg bare startet på en liten runding og fortsatte med fantasimønster til den var ganske stor, så laget jeg en til akkurat maken og sydde de sammen før jeg føyk opp på hobbyrommet for og sy en rund innipute, ja for det hadde jeg jo ikke vet du *ler* men fikk da laget en og fylt i og satt inni puten og den ble jo helt ok den .... eller ? hmm ..

( Alfa glitter koster på Baronessa kr  38,- pr 50 g nøste


 litt lengre tid på denne bestemorputen her da, heklet  9 bestemor ruter som jeg så heklet sammen til en stor rute, så strikket jeg rille strikk i et like stort rektangel som det puten var og sydde sammen :) helt enkelt altså, men du verden så søte de bestemor putene er, hmm.. mulig jeg vil lage et stort koseteppe også ... ja som passer til puten ....  Hekler du ?

Noen av putene er forresten solgt nå, men lager jeg flere så legger jeg dem ut her for salg for den som skulle være interessert i det :))Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy10 kommentarer:

 1. Lekre puter :) greit med ting som går unna også.

  SvarSlett
 2. Kjempefine puter!
  Og kjekt tidsfordriv på "aleneselvkveldene"...
  Ja, jeg hekler også i tillegg til alt annet, men gir bort nesten alt jeg gjør, så noen heklet pute har jeg ikke i min egen sofa!
  Ha en fin onsdagskveld med puteheklinga di :)

  SvarSlett
 3. Hei Så mange fine ideer du har Jeg er inne på bloggen din flere ganger pr.dag .Finner mange fine ideer der Lykke til med putene dine,kleshengere og alt det andre du gjør Den butikken du jobber i kan man handle på nett der.Jeg tenker på garn og engler.Hilsen fra Edel

  SvarSlett
 4. Den rare følelsen av å sitte alene går over.. det bare tar litt tid.. har vært igjennom det selv før.. og har vært like før det har skjedd igjen i det siste..

  Putene var virkelig flotte :) 1 pute pr kveld va rjo ganske heftig må jeg si, haha :) Så rask er ikke jeg :)
  Jeg har blitt helst frelst når det gjelder hekkling.. moren min fant ut at DET skulle hun lære meg på mine syke dager, så nå sitter jeg her da.. med garn oppetter armhulene omtrent, hehe :)
  Og faktisk tok jammen meg mamma med seg strikkepinner og har satt meg igang med pulsvarmere nå.. Får se hva det blir ut av det :)

  Ha en flott onsdag :O)

  Klem :O)

  SvarSlett
 5. Sååå fine!!!
  Det skall jeg pröve meg på!!
  Ha en fin dag! Tenker på deg!;)
  Klem Irene

  SvarSlett
 6. Kjempefine puter.:)Eg har hekla mange mormorruter (kaller de det eg. Kjært barn har mange navn. :)Men problemet er at eg ikkje veit korleis eg skal montere de. Korleis har du gjort det?

  Ha ei fin helg. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det , jeg pleier hekle dem sammen bare i den ene av de to kantene av heklemaskene, hmm overhode ikke lett og forklare på denne måten , men går du inn på Google og søker på "hvordan hekle sammen bestemorruter" så tro jeg nok du finner utav det, vist ikke så gi meg en lys så kan jeg lage et lite blogginnlegg om det :)))

   Slett
 7. Så utrulig flink du er :) Kor masse selger du putene dine for?
  Den puta heilt til venstre i bildet var bare nydelig :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det , det var utrolig hyggelig sagt :))

   Jeg tar fra 400,- for putene, siden de er strikket med Alpakka garn som da koster fra kr 47 pr nøste :)

   Den helt til venstre er nok dessverre solgt, mulig jeg lager flere senere , har noen gode ideer i hodet ser du :))

   Slett

Related Posts with Thumbnails