lørdag 11. februar 2012

Morsdag til forvirring

Denne uken har sniglet seg frem synes jeg , snø og is og vind og regn og glatt og ÆSJ altså .... godt og kunne varme seg på en god varm Nespresso/kakao inne da vet jeg ....  og selvsagt starter tankekvernene min når jeg sitter med beina godt plantet oppi sofaen her....


 Sitter egentlig her og tenker på morsdagen som er i morgen .... morsdag tygger på ordet...mor sin dag ... well ... det er jo dagen da alle mammaene tenker på mammaene sine og vil jo dermed besøke mammaene sine og dele kake og gleder med dem denne dagen ..hmm ... men si meg , om min mamma ville til byen for og besøke sin mamma... hvordan skulle jeg da kunne besøke min mamma , for om jeg også for til byen for og besøke min mamma som da var hos sin mamma, hvordan kunne barna mine da besøke meg som var i byen hos min mamma som besøkte sin mamma.... men jeg er jo mammaen deres og de vil jo besøke meg ....... så hva om alle sammen DA for til byen for og besøke sine mammaer .... men hva da med mennene som da vil besøke sine mammaer...  *dåne* .. komplisert ?? Hvordan gjør dere det ??
Ønsker dere en strålende flott dag alle sammen :o)


Klem fra Babsy

Blogglisten

4 kommentarer:

 1. Hehe... ja si det du ;)
  Her skal vi slå oss sammen,
  hjemme i nyleiligheten til
  mamma ღ Nydelige bilder du
  viser her :) Ønsker deg en
  fin morsdag og helg, klem
  fra Mette

  SvarSlett
 2. Er jo ikke alle som har sine mødre i live da... her kommer datter med familie hjem en tur... det gleder jeg meg til. :) Ønsker deg en flott morsdag..og ja det skal bli godt med vår...sommer og sol. Har også prosjekter i hagen som jeg har lyst å begynne på. Klem til deg.

  SvarSlett
 3. Jeg får till det!
  Er norsk, men bor i Sverige, her har vi morsdag i Mai...Så min mamma får ha sin morsdag uten problem...
  Hi hi
  Ha en fin dag!
  Klem Irene

  SvarSlett
 4. Hi hi, den har jeg ikke tenkt på:)
  Her i huset lager ungene frokost på sengen til mor.
  Så senere på dagen drar vi til min manns mor på kaffe, deilig å komme til dekket bord da på en morsdag:)
  Min mor bor 5 timer unna, så hun får telefoner fra sine 9 barn, og noen besøker henne,så da tror jeg jeg har husket alle:)
  Go morsdag til deg, klem Hanne

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails